Haberler

Adı Caddeye Verilen Kaymakamı Fikret Deniz Simav'da

Kütahya’nın Simav ilçesinde görev yaptığı 1987-1991 döneminde yatırımların gerçekleştirilmesi başta olmak üzere vatandaşlarla bütünleşmede gösterdiği performans ve üstün başarısıyla “Yılın İdarecisi” seçilen, son olarak da Adana Vali Yardımcılığı görevindeyken emekliye ayrılan Simav’ın efsane Kaymakamı Fikret Deniz, AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya'nın Simav ilçesinde görev yaptığı 1987-1991 döneminde yatırımların gerçekleştirilmesi başta olmak üzere vatandaşlarla bütünleşmede gösterdiği performans ve üstün başarısıyla "Yılın İdarecisi" seçilen, son olarak da Adana Vali Yardımcılığı görevindeyken emekliye ayrılan Simav'ın efsane Kaymakamı Fikret Deniz, AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Özkan ve Simav'ın eski Kaymakamı Fikret Deniz, Öğretmen Evleri sitesine giderek Cadde üzerinde adını taşıyan tabela önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Özkan, Fikret Deniz'in Simav'da görev yaptığı dönemde eğitime verdiği sınırsız destek yüzünden Simav Belediye Meclisi tarafından adının 15 yıl önce Öğretmen Evlerinin bulunduğu Caddeye verildiğini bildirdi.

Başkan Özkan ve Simav'ın eski Kaymakamı Fikret Deniz tabela önünde hatıra fotoğrafı çektirirken onları gören vatandaşlarda ikiliye yoğun ilgi gösterdi.

Simav'ın eski Kaymakamı Fikret Deniz, görevde bulunduğu yerler içerisinde Simav'ın ve Simavlıların kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu ve fırsat buldukça Simav'ı ve dostlarını ziyaret etmeye çalıştığını ve bundan da büyük bir keyif aldığını bildirdi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Özkan Fikret Deniz Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title