Haberler

Adana'da Minik Eller Toprakla Buluştu

Adana'da ilköğretim öğrencileri, Orman Bölge Müdürlüğü'nün dağıttığı fidanları toprakla buluşturdu.

Adana'da ilköğretim öğrencileri, Orman Bölge Müdürlüğü'nün dağıttığı fidanları toprakla buluşturdu.

Orman Haftası dolayısıyla, öğrencilere ağaç ve orman sevgisi aşılamak için 'fidan dikme' etkinliği düzenlendi. Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, fidan dikti.

Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Fikret Deniz, "Bugün daire amirlerimiz ile birlikte fidan dikme çalışmalarına destek verdik. Bu güzel bölgede bizler de birer fidan diktik. Yapılan çalışmalara emek verenlere teşekkür ediyor, daha yeşil bir çevrede yaşamak için herkesi bir fidan dikmeye ve yeşil alanlarımızı korumaya davet ediyorum" dedi.

Fidanlık Müdürü Ali Kişi de şunları kaydetti:

"2013 yılı Dünya Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Adana Orman Bölge Müdürlüğümüzce ücretsiz olarak 10 bin adet fidan dağıtılmış olup, bunun 2 bininin fidan dikimi Bölge Müdürlüğümüzce gerçekleşmiştir. Gerek hafta boyu yapılan etkinliklerde gerekse ağaç sevgisi, gerekse orman sevgisi birlikte ormanlara karşı duyarlılığın ve bilincin arttırılması amaçlanmıştır."

Etkinlikte bir de sergi düzenlendi. Fidan dikimim ardından heyet, öğrencilerle birlikte sergiyi gezdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Deniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title