Haberler

Acu'dan Togo Fahri Konsolosu Kaya'ya Ziyaret

Diyarbakır’da fakirlere yaptığı yardımlardan dolayı Dermanbaba olarak anılan Yılmaz Acu, Togo Cumhuriyeti Türkiye Fahri Konsolosu İş Adamı Ali İhsan Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır'da fakirlere yaptığı yardımlardan dolayı Dermanbaba olarak anılan Yılmaz Acu, Togo Cumhuriyeti Türkiye Fahri Konsolosu İş Adamı Ali İhsan Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Dermanbaba lakaplı hayırsever Yılmaz Acu, Diyarbakırlı iş adamlarından Togo Cumhuriyeti Türkiye Fahri Konsolosu İş Adamı Ali İhsan Kaya'yı konsolosluk binasında ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İş adamı Kaya'nın fakir ve fukaraya yardımcı olduğunu Diyarbakır'dan bir çok problemi kendisine götürdüğünde çözüm bulduğunu belirten Acu, "Ali İhsan Kaya elinden gelen imkanlarınca maddi ve manevi halkımızın dertlerine çözüm getirmiştir ve halen de elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Kaya, Sur ilçesinde ve Diyarbakır'ın çeşitli mahallerinde ihtiyaç sahibi olan aileleri tespit ederek aynı ve nakdi maddi yardımda bulunmaktadır. Kaya'nın gönderdiği bu yardımları ben de Diyarbakır'da dağıtıyorum" dedi.

Dermanbaba lakabıyla bilinen Yılmaz Acu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren iş adamı Ali İhsan Kaya ise, Acu'nun yaptığı çalışmaları her zaman taktirle karşıladığını söyledi. Acu'nun yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiğini de belirten Ali İhsan Kaya, "Diyarbakır insanlıklar şehridir güzellikler şehridir. Yılmaz Acu kardeşimin de Diyarbakır için yıllardır yaptığı insani yardımları çok yakından bilirim, bizlerin göremedikleri, ulaşamadıkları yardıma muhtaç insanlarımızı buluyor ve bizleri de yaptığı hayırlara ortak eder. Bu sebepten dolayı kendisini her zaman taktir ediyorum. Sadece Allah rızasını almamız bizlere yeterlidir, yapılan dualar bizleri mutlu ediyor" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır İhsan Kaya Türkiye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Sait Alkan:

Helal olsun gerçek hayırseverler , her zaman güzel hizmetler yaparlar . Allah hayırlarını kabul etsin çok iyi insanlarsınız Allah sizlerden razı olsun Ali İhsan kaya bey vede dermanbaba yılmaz Acu bey

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title