Haberler

ABD 2024 Yılına Coşkuyla Merhaba Dedi

Güncelleme:

ABD'de 2024 yılı coşkuyla karşılandı. New York şehrinde Times Meydanı dolduran yüzbinlerce kişi yeni yılı coşkuyla kutladı. Amerikalı rapçi Flo Rida ve çeşitli sanatçıların sahne aldığı kutlamalar dünyanın dört bir yanından 1 milyar kişi tarafından izlendi.

ABD 2024 yılına merhaba derken, New York şehrinde yüzbinlerce kişi yeni yılı coşkuyla kutladı.

ABD'de 2024 yılı coşkuyla karşılandı. New York şehrinde Times Meydanı dolduran yüzbinlerce kişi yeni yılın gelişini coşkuyla kutladı. Gece yarısına saniyeler kala geri sayım yapan kalabalık, yerel saat 00.00'ı gösterdiğinde konfetiler altında doyasıya eğlendi. Meydana yerleştirilen 2 binden fazla kristal üçgenle süslenmiş 12 tonluk dev yılbaşı topunun ve ışık şovlarının yer aldığı kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Amerikalı rapçi Flo Rida ve çeşitli sanatçılar sahne aldığı Times Meydanı'ndaki kutlamaların yayınlandığı canlı yayını ise dünyanın dört bir yanından 1 milyar kişi izledi. - NEW YORK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Times Meydanı New York Flo Kültür Müzik Yerel Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title