Haberler

9. Akçakoca Palamut Briç Turnuvası Başarıyla Tamamlandı

Türkiye Briç Federasyonu ile Akçakoca Palamut Briç Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği ve Türkiye genelinden birçok sporcunun katıldığı Palamut Briç Turnuvası sona erdi.

Akçakoca Belediyesi nikah salonunda yapılan müsabakaya 91 masada 182 çiftin katılımıyla iki seans olarak düzenlendi. Turnuvaya başta Nafiz Zorlu, Süleyman Kolata, Tezcan Şen ve Naci Demirbaş olmak üzere birçok milli briç sporcusu katıldı. Turnuvada birinciliği Kocaeli'den Osman Mert ve Hüseyin Kır çifti kazandı. İkinciliği Uşak ilinden Ahmet Ceylan ve Hayrettin Kabaklı kazandı. Üçüncülük ise İzmir ilinden büyük usta Nafiz Zorlu ve Ankara'dan genç ortağı Anıl Altındağ'sa kaldı. Miks birinciliği ise Ankara'dan Tayfun Özbey -Funda Özbey çifti kazandı. Senyor kategorisinde ise İstanbul'dan Fahrettin Yılmaz ve Mehmey Tüysüz çifti kupaya ulaştı. Kadınlar kategorisinde ise kupalar İzmir ilinden Aslı Acar ve Çanakkale ilinden Gaye İnal'a gitti. Akçakoca'dan ise en iyi dereceyi 39. olarak Eyüp Durdu-Ümit Koç çifti kazandı. Büyük bir başarıyla tamamlanan turnuvaya katılımcılara ödüllerini Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer tarafından verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Briç Federasyonu Akçakoca İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title