Haberler

4 Yeni Şube Müdürü Atandı

Güncelleme:

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 4 yeni şube müdürü atandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne 4 yeni şube müdürü atandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, ekip çalışmasına büyük önem verdiğini, Sarıçam ilçesine Murat Adıgüzel'in, Karataş İlçesine Mehmet Büyüktatlı'nın, Ceyhan'a Halit Yılmazer, Gençlik Merkezi'ne ise Eyüp Çelikoğlu'nun atandığını, 4 şube müdürüyle uyumlu çalışacaklarını belirterek başarılar diledi.

Sarıçam ilçesine atanan Murat Adıgüzel, 20 Ocak 1969 yılında Adana'da doğdu. Lise öğrenimini Merkez İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yükseköğrenimini ise Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olarak öğretmenlik yaptı. Adıgüzel, aynı zamanda güreş antrenörü.

Ceyhan ilçesine atanan Halit Yılmazer, 1971 yılında Karsta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da Yüreğir İlçesinde tamamladı. Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Maden Mühendisliği Yüksek Lisans mezunu olan Yılmazer, gençler ve büyüklerde 26 kez Judo Milli takımıyla ülkemizi temsil etti. Üniversitelerarası jimnastik şampiyonasında derecesi bulunan Yılmazer, Milli Eğitim Bakanlığı'nın değişik kademelerinde görev yaptı. Yılmazer'in satranç ve Judo antrenörlük diplomaları bulunuyor.

Karataş ilçesine atanan Mehmet Büyüktatlı, 1976 yılında Mersin'in Mut ilçesinde doğdu. İçel Anadolu Lisesi'nden mezun olan Büyüktatlı, Kayseri Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. Halen Eğitim ve Yönetim üzerine Yüksek lisans öğrenimine devam eden Büyüktatlı Muay Thai Federasyonu'nda Dış İlişkiler Kurulu üyeliği yaptı.

Hoca Ahmet Yasevi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve Milli Eğitim Bakanlığı'nda İngilizce öğretmenliği görevlerinde bulundu. Gençlik dönemlerinde boks sporuyla yakından ilgilenen Büyüktatlı, İngilizce, Almanca, Rusça ve Kazak Türkçesi bilmektedir. Büyüktatlı aynı zamanda Muay Thai hakemidir.

Adana Gençlik Merkezi Şube Müdürlüğü'ne atanan Eyüp Çelikoğlu, 1974 yılında Adana'da doğdu. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Çelikoğlu, Isparta ve Adana'da Türkçe Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Diksiyon, hitabet, tiyatro ve şiir üzerine eğitmenlik yaptı. Bağlama ve klavye enstrümanlarını çalan Çelikoğlu, İngilizce, Farsça ve Arapça bilmektedir. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyüktatlı Karataş Ceyhan Yerel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 28 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title