Haberler

1. Edremit Gençlik Şöleni'nde Final Coşkusu

Balıkesir'in Edremit İlçesinde Düzenlenen 1. Edremit Gençlik Şöleni'nin Final Gecesinde Ünlü Sanatçılar İsmail Özkan ve Fulden Uras Sahne Aldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen 1. Edremit Gençlik Şöleni'nin final gecesinde ünlü sanatçılar İsmail Özkan ve Fulden Uras sahne aldı.

Edremit Belediyesi'nin organize ettiği ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle gerçekleştirilerek 1. Edremit Gençlik Şöleni'nde final coşkusu yaşandı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlenen şöleni binlerce vatandaş izlerken, Belediye Başkanı Yunus Bozbey de bir ilki daha gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Şölen programının son akşamında Şehit Hamdibey Meydanı'nda gerçekleşen konser ise coşkuyu daha da arttırdı. Bir gün önce vatani görevini tamamlayarak ayağının tozuyla sahnelere geri dönen şarkıcı İsmail Özkan ile ünlü şarkıcı Fulden Uras, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özkan, performansıyla göz doldurdu. Alkışlarla sahneye çıkan Fulden Uras ise söylediği hareketli şarkılarla tüm hayranlarının gönlünü fethetti.

Kaymakam Şefik Aydın'ın da ailesiyle birlikte izlediği konserde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yunus Bozbey, kültürel etkinliklerde de başarı kaydedildiği vurguladı. İzleyenlerin unutulmaz anlar yaşadığı konser gece saatlerinde olaysız şekilde sona erdi.

(SŞ-OMR) 20.05.2008 13:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title