Haberler

Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Arıkan Oldu

Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Sultanbeyli Belediye Başkan adayının Halil İbrahim Arıkan olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yerel seçimlerde partisinin Sultanbeyli Belediye Başkan adayının Halil İbrahim Arıkan olduğunu açıkladı.

Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Kamalak, belediyecilik anlayışının milli görüş sayesinde ilerlediğini belirterek, temiz toplum, temiz yönetim ve temiz siyaset için adresin, partileri olduğunu savundu.

Kamalak, "Milli görüş belediyeciliği sayesinde belediyelerde devrim gerçekleştirilmiştir. Hizmet belediyeciliği başlamıştır. Milli görüş anlayışına göre halka hizmet, hakka hizmettir. Biz halka yapılan hizmeti bir ibadet görevi gibi gören bir topluluğuz. Biz Refah Partisi döneminde kazandığımız belediyelerin kapılarına, 'Rüşvet alan da veren de melundur' yazılı tabela astırmıştık. Fakat bizden sonra gelenler bu tabelaları kaldırdı. Şimdi tekrar kazandığımız belediyelerin kapısına yine aynı tabelaları asacağız" ifadelerini kullandı.

Avrupa Birliğini'nin Hristiyan birliği olduğunu savunan Kamalak, "30 Mart seçimlerinde atılan oy, sizin Hristiyan birliğinde mi, yoksa İslam birliğinde mi yer alacağınızı belirleyecektir" dedi.

Kamalak, 2009'dan bu yana 1521 belediye hakkında soruşturma başlatıldığını savunarak, iktidara geldiklerinde seçilmişler denetimi sistemini uygulayacaklarını ve belediyelerin her zaman halka açık olacağını kaydetti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, konuşmasının ardından Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Arıkan'ı sahneye çağırarak, katılanlara tanıttı. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kamalak İbrahim Arıkan Sultanbeyli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Mustafarapcrowl@hotmail.com:

Sultanbeyli'de uzun yıllardır ikamet eden birisi olarak diyorum ki; bu sefer Arıkan', Saadet Partisi'ni denemek lazım. Hem oylar bölünse bile akparti ve sp den başkası kazanamaz. ikisinin oyu yüzde 75. bu sefer arıkan

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title