Haberler

Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Mersin'in Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'in katılımıyla yapıldı. Başkan Genç, kurul üyelerine hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Yenişehir Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Genç'in yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Serhat Dövenci, Genel Sekreter Hülya İnce ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, Kent Konseyi Genel Sekreteri Hülya İnce, genel sekreterlik görevinden özel nedenlerle ayrılmak zorunda olduğunu söyleyerek, 2 yıllık süre zarfında beraber görev aldığı tüm üyelere teşekkür etti. İnce'nin istifa dilekçesini sunmasının ardından, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine, Yönetim Kurulu üyelerinin oy birliği ile Toros Üniversitesi Temsilcisi Erol Türedi seçildi.

Toplantıda daha sonra konseyin Kadın Meclisi Başkanı Nuran Doğaroğlu, Kent Konseyi binasında HABİTAT'ın 'Güvenli İnternet Kullanımı' adı altında 'İnternetle Hayat Kolay' projesi gerçekleştirilmesi yönünde bir öneri sundu. Öneri üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Genç ise konsey üyelerine hayata geçirdikleri ve devam eden projeleriyle ilgili bilgi verdi. Kadın Sığınma Evi ve AMATEM'in bitirildiğini belirten Genç, AMATEM'in Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne devredileceğini kaydetti. Belediye olarak Yenişehir bölgesinde 3 adet anaokulu yapılıp teslim edildiğini dile getiren Genç, 4'üncü okul projesine ise 'Bilim ve Sanat Merkezi' ile devam ettiklerini, okul bittiğinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edileceğini ifade etti. Ayrıca 'Yaşlı Yaşam Merkezi' adı altında çok büyük bir projeye başladıklarını da anımsatan Genç, bu proje kapsamında da tüm yaşlılara ev rahatlığında ve içinde her türlü sosyal tesisi bulunan bir mekan sunacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıda, Yürütme Kurulu üyeleri de kente ve kent sorunlarına ilişkin dilek ve temennilerini dile getirdiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Genç Osman Genç Yenişehir Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title