Haberler

    Yeni Zelanda'da Terör Saldırılarının Yaşandığı Camilere Kiliseden 100 Bin Dolarlık Bağış

    Yeni Zelanda'da 52 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıların yaşandığı camilerin onarımı için kilise yardım elini uzattı. Mormonların bağlı olduğu İsa Mesih'in Son Zaman Azizler Kilisesi, El Nur ve Linwood camilerinin restorasyonu için 100 bin dolar bağış yapacağını açıkladı.

    Yeni Zelanda'da 52 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların yaşandığı camilerin onarımı için kiliseden yardım eli uzatıldı. Mormonların bağlı olduğu Azizler Kilisesi, El Nur ve Linwood camilerinin restorasyonu için 100 bin dolar bağış yapacağını açıkladı.

    The Church News'ün göre camilere yardım yapılacağını duyuran kilisenin lideri Russell M. Nelson, Christchurch kentinde 15 Mart'ta yaşanan kanlı olayı 'akıl almaz' olarak niteledi. Saldırıyla ilgili Yeni Zelanda İslam Birlikleri Başkanı Dr. Mustafa Farouk'u ziyaret eden Nelson destek mesajları verdi. Nelson, "Dua edebiliriz, sevgimizi verebiliriz, ihtiyaçlarını karşılayabilir, bağışta bulunabiliriz." diye konuştu.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Yeni Zelanda Nelson Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title