Haberler

    Yeni Steve Jobs, Christian Bale Olabilir

    Daha önce ortaya çıkan yeni Steve Jobs filminde, Steve Jobs'ı ünlü aktör Christian Bale'in canlandırabileceği ortaya çıktı.

    Emre Çetinkaya - -

    Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs hayatını kaybettikten sonra hakkında birçok kitap ve belgesel hazırlandı. Son olarak ise geçtiğimiz yaz aylarında Steve Jobs'ın hayatı 'Jobs' filmiyle beyaz perdeye taşınmıştı. Filmde Steve Jobs'ı Ashton Kutcher canlandırmıştı. Şimdi ise yeni bir Steve Jobs filmi söz konusu. Bu seferki filmde ise Steve Jobs'ı Oscar'lı aktör Christian Bale canlandırabilir.


    Steve Jobs'ın biyografisinin temel alınacağı bu yeni filmde yönetmenlik koltuğunda ise Fight Club filminin yönetmeni David Fincher oturacak. Fincher'ın geçtiğimiz günlerde The Wrap'everdiği röportajda, filmdeki Steve Jobs rolü için tek tercihinin Christian Bale olduğunu belirtti.


    Ancak şu an Christian Bale bu rolü kabul etmiş değil. Bu yüzden kesin konuşamıyoruz. Ama düşündüğümüzde Christian Bale'in Steve Jobs rolüne çok yakışacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz, filmdeki Steve Jobs rolü için en uygun aday kim?



    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Ashton Kutcher Emre Çetinkaya Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title