Haberler

Yeni Spor Kanalı Stan Sport'un Tanıtımı Yapıldı

Saran Holding, Türki Cumhuriyetlerde yayın yapacak Stan Sport isimli spor kanalının tanıtımını yaptı.

Saran Holding, Türki Cumhuriyetlerde yayın yapacak Stan Sport isimli spor kanalının tanıtımını yaptı.

İstanbul Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen tanıtım gecesine spor camiasının önde gelen isimleri katıldı. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, gecede yaptığı açıklamada dünyanın en büyük spor kanalını kurduklarını belirterek, Türki Cumhuriyetlerde dünyanın en büyük ve zengin içerikli spor kanalını kurduk ve bir Türk olarak bundan gurur duyuyoruz şeklinde konuştu.

UEFA ASBAŞKANI ERZİK PLATİNİ GELMEME KARARI ALMADI. AİLEVİ SEBEPLERDEN DOLAYI GELEMEYECEK

Geceye katılan UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek UEFA üst düzey yürütme programı için Türkiye'ye gelmesi beklenen UEFA Başkanı Michel Platini'nin, ailevi sebeplerden dolayı gelemeyeceğini ifade ederek, Platini gelmeme kararı almadı, gelemeyecek. Kendisi bir takım ailevi sebeplerden dolayı gelemeyecek. Zaten bu tür toplantılara da sürekli katılan birisi değil. Bunun altında başka bir şey aramaya gerek yok. Tepkilerden dolayı gelmeyeceği yönünde çıkan haberler de doğru değil diye konuştu.

GALATASARAY ESKİ BAŞKANI SÜREN BAŞKAN AYSAL, YÖNETİMİ DEĞİŞTİRİP DEVAM ETMELİ

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Süren, sarı kırmızılı kulübün 25 Ekim'de yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda başkan Ünal Aysal'ın görevine devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi

Galatasaray için yapılacak bu seçim hayırlı olsun. Bana göre kulüpte en büyük problem nakit sıkıntısı. Nakit akışını iyi ayarlamak lazım. Başkanlık seçimine gelecek olursak da Ünal Aysal'ın mevcut yönetimini değiştirerek, görevine devam etmesi lazım diye konuştu.

GALATASARAY İCRA KURULU BAŞKANI ARIBOĞAN İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇLA DÖNERİZ

Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile yapacağı maçla ilgili, İnşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Four Seasons Hotel Saadettin Saran Galatasaray İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title