Haberler

Yeni Mahalle Spor Kulübü Lokaline Kavuştu

"Spor Dostu Belediye" olarak bilinen İzmit Belediyesi amatör spor kulüplerine verdiği desteklere devam ediyor.

"Spor Dostu Belediye" olarak bilinen İzmit Belediyesi amatör spor kulüplerine verdiği desteklere devam ediyor. Belediye son olarak Yeni Mahalle İnkilap Caddesi No: 40 adresinde Yeni Mahalle Spor Kulübü için açılan lokalin yapımına destek verdi.

Lokalin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Hakem İl Kurulu Başkanı Yusuf Say, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Eski Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, Yeni Mahalle Muhtarı Tuncay Aşkın, Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Sevinç, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, Kulüp Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İzmit Yenimahallespor'un yıllardır hasretle beklediği yeni lokalin açılışına katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Gençlerimizin sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi için spora destek veriyoruz. Çünkü spor insanı sağlıklı kılar, mutlu eder. İşte sırf bu nedenle şehrimizdeki sporcularımızı ve tüm amatör spor kulüplerini destekliyoruz. Türkiye'nin amatör spora yapılan en büyük yatırımını yaptık, son 3 yılda yaklaşık bir milyonluk malzeme yardımı yaptık, tesislerini yeniledik" dedi.

Kulüp Başkanı Hayrettin Sevinç ile genel kaptan Doğan Bucak, açılışa katılan davetlilere teşekkür ederken, lokalin yapımında emeği geçen başta İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan olmak üzere herkese teşekkür etti. Başkan Doğan'a plaket ve forma hediye edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title