Haberler

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldı…

Güncelleme:

Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin 6 ve 7.'si KTSO Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika töreniyle tamamlandı.

KTSO ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 50 kursiyer 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" aldı. Toplam 70 saat süren eğitimlerde kursiyerler; girişimcilik, işbirliği geliştirme, pazar araştırmaları, üretim, yönetim planı, finansman planı, gibi konuları kapsayan eğitimleri tamamlayan kursiyerlere sertifikaları KTSO Eğitim Salonu'nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Sertifika törenine KTSO Başkanı Naci Güncü ve KOSGEB Bursa Hizmet Müdürü Ahmet Akdağ'ın yanı sıra Karacabey Belediye Başkan Yardımcıları Osman Çatak, İsmail Yozgat, Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, siyasi parti başkan ve temsilcileri KTSO Yönetimi ve Meclis üyeleri katıldı.

GÜNCÜ: İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAKLAR…

Sertifika töreninde konuşan KTSO Başkanı Güncü, "Her kulvarda marka olmayı hak eden Karacabey için bu girişimci adaylarımızı destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımız Karacabey'e değer katacak işletmeler açarak istihdama katkı sağlayacaklar" dedi.

KARACABEY'DE GİRİŞİMCİLİK POTANSİYELİ VAR…

KOSGEB Bursa Hizmet Müdürü Akdağ da KTSO ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin 6 ve 7.'sine imza attıklarını vurgulayarak, "Bursa büyük bir girişimcilik potansiyeline sahip bir il. Karacabey de bundan yeterince nasibini almış. Burada çok başarılı girişimcilerimiz var. Bugün sertifika alan kardeşlerimiz değeri 150 bin TL'ye ulaşan finansman desteğine sahip olacak. Bu finansmanın 50 bin TL'si hibe, 100 bin TL'lik kısmı ise 4,5 yıla varan süre içinde 0 faizle geri ödenecek" ifadelerini kullandı. Akdağ, KTSO Başkanı Güncü ve KTSO üyelerine Karacabey'e değer katma noktasında inisiyatif aldıkları için de teşekkür etti.

KARACABEY TSO'DAN ÜYELERİNE YENİ BİR HİZMET DAHA…

Öte yandan aynı gün KTSO Hizmet Binası'nda üyelerin hizmetine sunulan misafir odası hizmet biriminin açılışı da gerçekleştirildi. KTSO Başkanı Güncü, "Üyelerimizin gerek misafirlerini ağırlayabilecekleri ve iş görüşmelerini yapabilecekleri gerekse toplantılarını yapabilecekleri bir ortam oluşturduk. Hizmet binamız içerinde yer alan bu yeni birimi, Karacabey'e dair fotoğraf, bilgi ve dokümanların yer aldığı bir kütüphane ile birlikte İlçemizde imalatı yapılan ürünlerin sergilendiği, teknolojik ve fiziki altyapısı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde hazırladık" dedi. Üyelerine en kaliteli hizmeti sunma noktasında gayretle çalıştıklarını ifade eden Güncü, üyelerin bu hizmetten rezervasyon yaptırarak ücretsiz olarak faydalanabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Akdağ Karacabey Çatak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title