Haberler

5 günlük evli çiftin kavgası ölümle bitti

Güncelleme:

Dörtyol ilçesi Yeniyurt Mahallesi Mevlana Sokak'ta Zeynep Yonca Sönmez, 18 Eylül'de dünyaevine girdiği Mehmet Sönmez ile bilinmeyen nedenle tartıştı. İddiaya göre tartışma, Zeynep Yonca Sönmez'in evi terk etmek istemesi üzerine kavgaya dönüştü.

BIÇAKLANMIŞ HALDE BULUNAN GENÇ HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Mehmet Sönmez'i bıçaklanmış olarak ağır yaralı buldu. İlk müdahalesi yapılan Sönmez, ambulansla kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Mehmet Sönmez'in cenazesi, yapılan otopsi sonrası yakınlarınca teslim alınırken, Dörtyol'daki mezarlıkta toprağa verildi.

"GİDERSEN KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM" DEMİŞ

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Zeynep Yonca Sönmez, evi terk etmek isteyince eşinin, "Gidersen kendimi öldürürüm" dediğini, ısrarcı olması üzerine mutfaktan aldığı bıçağı göğsüne sapladığını ileri sürdü. İfadesinin ardından Sönmez, serbest bırakıldı. Mehmet Sönmez'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Sönmez Dörtyol kavga Eylül 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Evli çiftlerin evinde tartışma başladığında tartışmanın kavgaya dönüşmemesi ve daha kötüsü olmaması için iki taraftan biri evi terk edip saatlerce kafasını dinleyeceği farklı bir yere gitmelidir. kendisini sakin dinlenmiş olarak hissettiğinde ve tekrar tartışmama kararı alıp evine dönmeli ve gerekirse evdeki sessizlik bir kaç gün sürmelidir. Her şey bir kaç saniye içinde öfke kontrol edilemediğinden oluyor.

50
15
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Kadın öldürüldüğün de yirtinanlar erkek öldürülüyor kaç gündür kims den ses çıkmıyor

41
14
yanıtYanıtla
Erkan BAŞDEMİR:

Burası TÜRKİYE kardeş KADIN hep haklıdır Türkiyede kadınlara rahatlık batar

yanıt14
yanıt15
müdür :

z kuşağı aşkı 5 gün sürüyor. bunlar daha iyi günlerimiz ileri demokraside daha neler neler görecez.

15
7
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

müdür yanlışın var olay şu maddi bir durum sosyal bir durum ilişkilerin çoğu şu sosyal medya saçma sapan programlar özenti bu devirde kimsenin kimseye eyvallahı yok abi işin aslı bu Z kuşağı yok c kuşağı değil mesele insanların tahmülsüzlüğü..

yanıt3
yanıt0
Çınar Saraç:

Kadın milletinden korkulur en güzeli bekarlık kardeşim ohhhh keyif benim keyfim ne uğraşacağım kadın dırdırı ile

16
5
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

YANLIŞ DUSUNMUYUM AMA belkı kadının namusu yuzunden olabılır koca bekldıgı gbı temız bulmadıysa buyuk bır tartısma olmustur yoksa yenı cıft nedıye kavga edsın.yazık olmus ya.aslında adam mantıklı davranmıs evden gıtmek ıstemıs belkı daha fazla tarısma olmasın dıye kadın seytanlıgını gostermıs yazık ofkene kontrol edemedın kendını hapse kocanı mezara yolladın yazık yazık.

3
14
yanıtYanıtla
Fatma:

Sarımsağın bile kokusu kırk günde çıkarmış aceleniz neydi beş gunde

12
3
yanıtYanıtla
sevgi dinçel:

yav 5 günde ne yaşadınız arkadaş bu nasıl bi iştir böyle

10
0
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

beş günde boşananları duymuştuk da 5 günde karısını ,kocasını öldüreni duymamıştım

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title