Haberler

Yeni anne olan oyuncu Müge Boz, bebeğini emzirdiği anları paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün ilk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Müge Boz, bebeğini emzirirken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Boz, yaptığı paylaşımlarla anne olduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini de göstermiş oldu.

35 yaşındaki güzel oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz hafta ilk bebeğini kucağına aldı. Hamilelik sürecinde bebeklerinin cinsiyetini öğrenmeyen Müge Boz ve Caner Erdeniz çiftinin Vina adını verdikleri bir kızları dünyaya geldi. Anne olduktan sonra hayatı değişen Müge Boz, gün içinde yaşadıklarını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

PAYLAŞIMIYLA DUYGULANDIRDI

Kızını emzirirken bir yandan da kendi karnını doyuran Müge Boz, bu anları "Bir yandan Vina'yı besleyip, bir yandan kahvaltı yapıp, bir yandan da mutluluktan ağlamayı başarabiliyormuşum" notuyla paylaştı.

Yeni anne olan oyuncu Müge Boz, bebeğini emzirdiği anları paylaştı

BEBEĞİYLE KAN UYUŞMAZLIĞI ÇIKTI

Anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu, hastaneden taburcu olduktan sonra kızı ile çektirdiği bir fotoğrafı "Merhaba! Ben çok iyiyim, Vina da öyle. Bir Caner'e bakıyorum, bir Vina'ya... 'Tanrım bu güzel aileyi hak etmek için ben ne yaptım?' diyorum. Kan uyuşmazlığımız var Vina ile. Yarına kadar ne kadar çok süt, o kadar iyi. 'S' ile başlayan hastalık yüzünden... (Sarılık) O yüzden tek odak noktam daha çok anne sütü... Telefonuma yarından sonra bakabileceğim. Çok meşgulüm." diyerek paylaşmıştı. Bebeğinin sağlığı için elinden geleni yapan Boz, daha sonra yaptığı paylaşımla bebeğinin riski atlattığını ve sarılık tehlikesinin geçtiğini söylemişti.

Yeni anne olan oyuncu Müge Boz, bebeğini emzirdiği anları paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Erdeniz Müge Boz Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (27)

ANNE:

eskiden hamile olduğumuzu bile söyleyemezdik annenin karnı şişmeye başladığında büyüklerimiz öğrenirdi ayıp diye birşey vardı. şimdi gençlerimizde ar diye birşey yok allah sonumuzu hayr etsin. . . .

62
31
yanıtYanıtla
htc:

hiç mahreminiz olmasın zaten herşeyi ortalarda milletin gözüne soka soka yaşayın ! hayasızlar !!!!!

59
15
yanıtYanıtla
SİZE AYIP...:

Bir şeyde de ahlak dersi taslamayın, duyar kasmayın. Bir anne gayet masumane bir anını paylaşmış, sizin kirli zihniyetinizi hesap edememiş, ortada bir ayıp var ise oda sizin bakış açınızda.

25
43
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Doğru söze ne denir . Onlara göre tüm anneler günde dört , beş kez ayıp şeyler yapıyor . Kafaları başka şeylere çalışmadığından , masumane emzirme de ayıp oluyor

yanıt2
yanıt4
alpaçino:

helal sana

yanıt3
yanıt2
alpaçino:

biraz duyarlı olun genç bir annenin sevincine ortak olun allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün

yanıt10
yanıt12
Ahıskalı:

mahremiyetin bittiği yerde insanlık ta biter, her şeyi özgürlüğe bağlıyorsunuz, masumaneymiş, hadi oradan.

yanıt20
yanıt5
ONUR:

ayıp be kardeşim bizene senin mahreminden

30
10
yanıtYanıtla
Türkmen beyi.:

Allah belanızı versin edep haya kalmadı cehennemin odunları senin bebeğinden bize ne !!

18
21
yanıtYanıtla
NKN:

Ayıp be kardeşim. Mahremiyet diye bir şey kalmamış, her şeyinizi ulu orta yaşayın. . .

28
11
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title