Haberler

    Yemin Dizisi 264. Bölüm Fragmanı

    Güncelleme:

    Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 264. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Reşit Feride'yle yetinmeyip Emir'i de tuzağına düşürür.

    Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 264. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Reşit Feride'yle yetinmeyip Emir'i de tuzağına düşürür. Aynı yerde mahsur kalan ikili kurtulmayı başaracak mı?

    264. Bölüm

    Reşit'in planı işler ve Emir de artık elindedir. Reşit, kırılan onurunu Emir'in canını yakarak düzeltmek ister. Feride gördüklerinden ötürü kahrolur. Artık birlikte mahsur kalan Emir ile Feride kaçmayı başarabilecek mi? Yaşanan her şeye rağmen evliliğe doğru doludizgin giden Narin ile Kemal'in mutluluklarına diyecek yoktur. Kumru ise bu sefer taktik değiştirir, hedefinde Masal vardır. Her geçen dakika daha da çığırından çıkan Kumru Masal için nasıl bir kötülük düşünüyordur.

    Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir'in öyküsü hafta içi her gün 20: 45'te Yemin ile Kanal 7'de…

    Yönetmenler: Yasemin Türkmenli, Serkan Mut

    Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

    Proje-Hikaye: Nazmiye Yılmaz

    Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür, Gül Arcan, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü,, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek, Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

    Senaryo: Başak Yazı Odası

    Yapım: Karamel Yapım

    Müzik: Minör

    Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın

    Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Kanal 7 TV Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title