Haberler

"Yeğenimle Birlikte Olmuşsun, Benimle de Birlikte Olacaksın" Mesajı Cinsel İstismarı Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Eskişehir'de kız arkadaşına cinsel istismarda bulunan genç adam 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Genç adamın dayısının, cinsel istismara uğrayan kıza, "Yeğenimle birlikte olmuşsun. Benimle de birlikte olacaksın" mesajı cinsel istismarı ortaya çıkardı.

Eskişehir'de geçen yıl Temmuz ayında 16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa 13 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Sanığın dayısının kıza attığı "Yeğenimle birlikte olmuşsun. Benimle de birlikte olacaksın" mesajı istismarı ortaya çıkardı.

"MAĞDURLA SADECE ÖPÜŞTÜM, İLİŞKİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Yiğit Can K. (29) ile taraf avukatları katıldı. Tutuksuz yargılanan İrfan D. (38) ise duruşmaya katılmadı. Son savunmasını yapan tutuklu sanık, suçlamaları kabul etmeyerek tahliye ve beraat talebinde bulundu. Söz konusu kişinin o dönemde kız arkadaşı olduğunu iddia eden sanık, "Mağdurla sadece öpüştüm. Kız arkadaşımdı. İlişki söz konusu değildi" dedi.

TUTUKLU SANIĞA, 13 YIL 4 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, tutuklu sanığı "küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunmak" suçundan 13 yıl 4 ay hapse mahkum etti. Heyet, tutuklu sanık Yiğit Can K.'nın dayısı olan tutuksuz sanık İrfan D.'ye ise "şantaj eyleminde bulunmak" suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

"BENİMLE DE BİRLİKTE OLACAKSIN"

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında İ.N.K.'nın (16) telefonuna sevgilisi Yiğit Can K.'nın dayısı İrfan D.'den gelen "Yeğenimle birlikte olmuşsun. Benimle de birlikte olacaksın. Yoksa ailene anlatırım" mesajına istinaden mağdur kızın ailesi şikayette bulunmuş, küçük yaştaki kızın sevgilisi tarafından cinsel istismara uğradığını itiraf etmesi üzerine Yiğit Can K. ve İrfan D. gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece Yiğit Can K. tutuklanırken, dayısı İrfan D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yiğit Can Eskişehir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

Dürbünlü:

benim dikkatimi çeken en önemli nokta,böyle yüz kızartıcı olayların dindar görünen akape iktidarı döneminde tavan yapmış olmasıdır.17 yılda bu tür olaylar önlenememişse bundan sonrada aslaa önlenenemeyecektir.başkan boşuna bağırıp durmasın.o makamlara iyiler gelsin artık.

39
28
yanıtYanıtla
Nehir:

Kes be... Senin gibi şarlatanlarmi gelsin başa

yanıt1
yanıt3
Dümbüllüye cevap:

Millet bolluktan azıyor kuduruyor dümbüllü dayı o yüzdendir

yanıt10
yanıt6
Dr-M.Kemal:

YORUMUNUZA AYNEN İŞTİRAK EDİYORUM SAYIN DÜRBÜNLÜ BEY.

yanıt4
yanıt7
Müftü Dede:

MUHTEREM DÜRBÜNLÜ:Yorumunuza Aynen Katılıyorum Efendim.Çok Naziksiniz.

yanıt6
yanıt1
Kerem:

Dürbünlü dürbünü çıkar da bak. Daha önceki yıllarda oluyordu ama bu kadar öne çıkmıyordu. Açığa çıkınca o parti bu parti şu parti dersin.

yanıt4
yanıt4
Drbnlnün Sekreteri:

VATANSEVER drbnlü bey iyilerin iktidara gelmesini arzu ediyor efendim.iyilerin kadroları gerçekten mükemmel,dört dörtlük insanlar,denenmesinde fayda mülahaza ediyoruz.

yanıt2
yanıt0
Hamdi:

16 yasinda biri zorlama ve baski olmadan kendi istegi ile istedigiyle iliski kurabilir bu hakkida vardir kanunen yasakda degildir eger avrupa birligi uyum yasalarina göre hareket edeceksek

9
38
yanıtYanıtla
xxoki:

ya hemen taciz deyip de inanmayın la vardır bir bit yeniği la şimdiki zamane kızların çoğu fırlama bilmedikleri halt yok 30 yaşındaki bir kadından daha yırtıklar önüne gelenle çıkan birlikte olan liseli kız dolu ortalık ne tacizi la :)))

22
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Kadın kız işleri onun bunun namusu meseleleri bu işlerden kaçmak yaklaşmamak farz insan 40 yıl düzgün Yaşar bi hata yaparsın rezil kepaze olursun ah vah edersin iş işten geçer o yüzden yol yakınken bu işe meyilli insanlar baz geçsin

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title