Haberler

Yazar Talha Uğurluel Akşehir'de Kanuni'yi Anlattı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Araştırmacı-Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel "Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni" konulu konferans verdi.

Akşehir Kültür Merkezi'ndeki konferansta, Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel, bilinmeyen birçok ayrıntıyla Kanuni Sultan Süleyman ve döneminden bahsetti. Uğurluel, bazı dizilere atıfta bulunup, Kanuni Sultan Süleyman'ın yanlış aktarıldığını belirtip, Kanuni'nin annesi, Yavuz Sultan Selim'in eşi Hafsa Sultan ile başladığı programında Kanuni'nin yaşamı, ailesi ve eğitim hayatında etkili olan isimlere dikkat çekti.

Anlatımını kendi çekmiş olduğu fotoğraflar ve görsel sunumuyla destekleyen Uğurluel, Kanuni Sultan Süleyman'ın yaşamına ilişkin merak edilen konulara ilişkin soruları da yanıtladı. Sabah ve akşam olmak üzere iki seans olarak yapılan konferanslar sonunda Talha Uğurluel, okurları için kitaplarını da imzaladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kanuni Sultan Süleyman Talha Uğurluel Akşehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title