Haberler

Yaşlı vatandaşa bağırıp üzerine yürüyen polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Güncelleme:

Manisa'da koronavirüs tedbirleri çerçevesinde uyardığı yaşlı bir vatandaşa bağırıp üzerine yürüyen polisi memuru, görevden uzaklaştırıldı.

Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde 65 yaş üstündeki kişiye kötü davrandığı öne sürülen polis memuru, hakkındaki soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı.

İddiaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından terminale giderek seyahat etmek isteyen 65 yaş üzerindeki kişiyle polis memuru B.Y. arasında tartışma yaşandı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Cep telefonuyla kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde polis memurunun vatandaşa bağırması tepkilere neden oldu.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Manisa Valiliği, polis hakkında soruşturma başlattı. B.Y, soruşturma kapsamında tedbiren görevinden uzaklaştırıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (157)

Yusuff:

Zavallı çok zavallı bedeni büyürken beyni büyümeyip aklı geri kalmış polis memuru.

155
53
yanıtYanıtla
cihangir:

yazıklar olsun sanki kendisi hep böyle kalacak

125
33
yanıtYanıtla
mert:

moruga az bile söylemis kimsenin hakki yokture baskalrinin hayatlarini tehlikeye atmaya burada yorum yapan beyinsizlere söylüyorum italyan belediye baskanlari televizyonlarda barim barim bagfiriyorlar italyada disari cikana bes yil cezaevi beyinsizlern kanuna uya cak sin uy mak zorun dasin!''!!

yanıt30
yanıt124
tete:

Mert Denen gerizekalı yaşlılar virüsmü taşıyorki toplumun sağlığını riske atıyor mal sen önce yaşlılar için neden kısıtlama getirildi bir araştır sonra duyar kas ne aptallar var yahu

yanıt35
yanıt11
M. ADAM:

O POLISIN YERINDE SENI GORMEK ISTERDIK

yanıt14
yanıt5
Alpaslan:

Hadi ulen italyada normal Ölen insanlari bile coronadan öldü diyorlar, birakin bu filmi, 40,000 bin NATO askerlerin ne isi var sokaklarda, 5g antenleri kuruyorlar , Nakit para yasak, arkadaslar gidin biraz blockchain örenin, bu korkuyla elimizden bütün haklarimizi alacaklar,simdi yaslilar sonra bizde sira , seneyede uzaylilar geldi derler , neyse polis abimiz yanlis yapmis, o Adam senin Baban da olabilir

yanıt3
yanıt8
ÖNCE ADALET:

BÖYLE AHLAK YOKSUNU İNSANLARA DEVLETİMİZ GEREKEN CEVABI VERECEKTİR

80
17
yanıtYanıtla
Can:

Rezil herif yasli vatandasa bagirirsin ancak

45
9
yanıtYanıtla
Ömer:

Görevden alma bu kadar basit olmamalı. Söz konusu toplum sağlığıysa gerekirse zor da kullanılmalı.

18
25
yanıtYanıtla
hayri:

insan olmadan polis olunmaz

yanıt3
yanıt1
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title