Haberler

Yaşlı Teyzenin Protez Bacak İhtiyacını Başkan Başsoy Karşılayacak

Erzincan'da 2 ay önce protez bacağının kırılması sonucu zor durumda kalan yaşlı kadının imdadına belediye başkanı yetişti.

Erzincan'da 2 ay önce protez bacağının kırılması sonucu zor durumda kalan yaşlı kadının imdadına belediye başkanı yetişti. Erzincan'da Mimar Sinan Mahallesi'nde kızının yanında yaşayan 70 yaşındaki Nazengül Taşkın'ın protez bacak ihtiyacını Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy karşılayacak.

Mimar Sinan Mahallesinde kızının yanında kalan 70 yaşındaki Nazengül Taşkın'ı Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, önceki dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ziyaret etti.

2005 yılında kaybettiği ayağının yerine takılan protez bacağının da 2 ay önce kırılması sonucunda zor durumda kalan 70 yaşındaki Nazengül Taşkın'ı evinde ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, en kısa zamanda yeni protez bacağın karşılanacağının sözünü verdi. Mutluğu gözlerinden okunan Taşkın "Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 2 aydır yürüyemiyordum, yerde sürünüyordum, şimdi yeni protez bacağıma kavuşacağım, çok mutluyum" dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise, "Nazengül Taşkın hanımefendinin bu durumunu duyduktan hemen sonra kendisini ziyaret ettik. Erzincan Belediyesi olarak her zaman engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Nazengül hanımın yaklaşık 2 ay önce protez bacağı kırılmış ve kendisi zor duruma düşmüştür. Bu bizleri çok üzdü. Biz de kendisinin bu durumuna sessiz kalmadık. En kısa zamanda yeni proteziyle normal yaşantısına devam edecek. Onun mutluluğu bizlere umut oldu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullansın" ifadelerini kaydetti.

Nazengül Taşkın ise geçim sıkıntısı yaşadıklarından dolayı yeni protez alacak durumunun olmadığını belirterek desteklerinden dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a teşekkür etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cemalettin Başsoy Erzincan Yaşam Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title