Haberler

Yaşlı Adamdan 16 Gündür Haber Alınamıyor

İstanbul’dan memleketi Sinop’a gelmek için yola çıkan yaşlı adamdan 16 gündür haber alınamıyor.

İstanbul'dan memleketi Sinop'a gelmek için yola çıkan yaşlı adamdan 16 gündür haber alınamıyor.

İstanbul'da yaşayan ve Dikmen ilçesi Güzelceçay Kerim köyü nüfusuna kayıtlı olan İsmail Özsoy (70), memleketini ziyaret etmek istedi. 1 Haziran Çarşamba akşamı İstanbul'dan yolcu otobüsüne binen Özsoy, Perşembe sabah saatlerinde Sinop'un Gerze ilçesinde otobüsten indi.

Otobüsten inen yaşlı adam İstanbul'da yaşayan kızı Cemile Özsoy'u arayarak Gerze'de olduğunu söyledi. Kızıyla telefonla konuştuktan sonra 70 yaşındaki İsmail Özsoy, öğlen sonu saat 15.30 sıralarında eşi Fatma Özsoy ile görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Gerze ve köylerinde oturan tüm akraba ve tanışlarını arayan oğlu Turgut Özsoy, babasından hiç bir haber alamadı. Sinop'a gelerek babasını aramalarını sürdüren Turgut Özsoy, Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na babasının kayıp olduğunu bildirdi. Babasının izini bulmaya çalışan Turgut Özsoy, Sinop ve Gerze'de 'kayıp aranıyor' afişleri yaptırarak her tarafa astı. Emniyet ve jandarma ekipleri tarafından da her yerde aranan yaşlı adamdan henüz bir haber alınamadı.

Sinop Gerze ve Samsun Yakakent'te arama çalışmalarını sürdüren oğlu Turgut Özsoy, 2 Haziran gününe ait babasının kamera kayıtlarına ulaştı. Yaptığı araştırmalarda babasına ait telefonun 2 Haziran günü sabah kızı Cemile Özsoy, öğleden sonra eşi Fatma Özsoy ile görüşmesinin ardından telefon sinyallerinin kesildiğini, bir daha telefonuna ulaşılamadığını söyledi. Babasının hayatından edişe eden Turgut Özsoy, bir an önce bulunması yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi.

2 Haziran'da Gerze'de sabah saat 07.53'te bir pastanenin kamera görüntülerine ulaşılan İsmail Özsoy'un daha sonra izine rastlanılamadı. Turgut Özsoy, görenlerin ve bilgi sahibi olanların güvenlik güçlerine haber vermesi için çağrıda bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Özsoy İstanbul Gerze Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title