Haberler

Minik Semanur Yaslandığı Sinekliğin Kilidi Açılınca Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adana'da şapka fırlatma oyunu oynarken açık olan camın sinekliğine dayanan küçük Semanur, kilidin açılması sonucu 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Adana'da dedesinin evinde şapka fırlatma oyunu oynarken açık olan cam kenarına gelerek sinekliğe dayanan kız çocuğu, kilidin açılması sonucu 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

DEDELERİNE GİTTİLER

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Musa ve Fatma Kaya çiftinin ikiz olan kızları 7 yaşındaki Semanur ile Havanur Kaya, evlerine yakın yerde bulunan dedelerinin evine gitti.

ÖLÜM ARKADAŞLARIYLA OYNARKEN GELDİ! SİNEKLİK AÇILINCA...

İkiz kız kardeşler, burada arkadaşlarıyla birlikte bir oda da birbirine şapka oyunu atma oyunu oynamaya başladı. Şapkayı atıp birbirine vurmaya çalışan çocuklardan Semunur Kaya şapka değmemesi için açık olan pencereye çıktı. Pencerede sineklik olduğu için Semanur, buraya dayanarak atılan şapkalardan kurtulmaya çalıştı. Bu arada sinekliğin kilidi açılınca Semanur ikinci kattan aşağı düştü.
KAFASININ ÜZERİNE DÜŞEN MİNİK SEMANUR HAYATINI KAYBETTİ

Kafasının üzerine düşen kız, çocuğu ağır yaralandı. Ailesi tarafından özel bir tıp merkezine götürülen çocuk, burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Semanur Kaya, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Semanur Kaya babası Musa Kaya ve akrabaları tarafından alınarak Akarca Mahallesi'ne götürülüp toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Kaya Yüreğir Akarca Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

CCC Mobil-IOS:

Allah ailesine sabır versin

5
2
yanıtYanıtla
sabirMobil-ANDROID:

allahtan rahmet diliyor ailesine sabir su mübarek gunlerin hurmetine ahirette sefaat etsin inşaallah

3
0
yanıtYanıtla
hayat:

Allah anne ve babasina sabir versin, diyecek bi sey yok.

0
0
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İmani olmayan her turlu knusur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title