Haberler

Yasemin Bozkurt, yıllar sonra itiraf etti: Elimde Hülya Avşar'a ait seneler öncesinden mektup var

Güncelleme:

"Yasemin'in Penceresi" programıyla hafızalara kazınan Yasemin Bozkurt, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Sektöre nasıl girdiğini anlatan Bozkurt, Hülya Avşar'ın annesinin yazdığı ancak bir türlü sanatçıya ulaştıramadığı mektuptan da bahsetti.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane'nin bu haftaki konuğu Yasemin Bozkurt oldu. Gülben Ergen'in kendisine kardeşiyle ilgili söylediği yalandan bahseden Bozkurt, Hülya Avşar'la ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

MEKTUBU KALAYCIOĞLU, AVŞAR'A ULAŞTIRACAK

"Bunu ilk kez burada açıklıyorum" diyerek konuya giren ünlü isim, Hülya Avşar'ın annesinin kendisine kızına ulaştırmak için bir mektup verdiği ancak bunu iş yoğunluğundan dolayı unuttuğunu söyledi. 2008 yılında kendisine verilen mektubu 2016 yılında evinde bulduğunu söyleyen Yasemin Bozkurt, mektubu Gökay Kalaycıoğlu aracılığıyla Hülya Avşar'a ulaştıracak.

TÜM SORULARI İÇTENLİKLE YANITLADI

Samimi açıklamalarda bulunan Yasemin Bozkurt, Gökay Kalaycıoğlu'nun "Yıllarca herkesin hayatından bahsederken kendi hayatını neden sakladın?"," Hayatı neden bu kadar hızlı yaşadın ve eşinle nasıl tanıştın?", "Programına alamadın ve içine uhde kalan bir isim var mı?", "İnsanların hayatlarıyla ilgili omuzlarındaki yükü taşımak zor olmadı mı?" gibi sorularını da tüm içtenliğiyle cevapladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Bozkurt Gülben Ergen Hülya Avşar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title