Haberler

Tokat'ta Virajda Devrilen Traktörde Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Tokat'ın Almus ilçesinde hızlı girdiği virajda devrilen traktördeki İbrahim Doğan hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

TOKAT'ta, hızlı girdiği virajda devrilen traktördeki İbrahim Doğan hayatını kaybetti. Yaralanan ehliyetsiz sürücü Haydar Kalendar (73) ile Rıza Çınar (63) ise teraviye alındı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında, Almus ilçesi Çevreli beldesi Teknecik köyü mevkisinde meydana geldi. Sivas'ın Yusufoğlan köyünden Almus'a doğru giden Haydar Kalendar idaresindeki 58 NP0 031 plakalı traktör, virajda, sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi. Kazayı görenler, durumu 112'ye bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi. Sürücünün yanındaki arkadaşı İbrahim Doğan, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücü Kalendar ve Rıza Çınar (63), sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından Almus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Kalendar'ın ehliyetsiz olduğu öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İbrahim Doğan Almus Tokat Kaza Jandarma Sağlık Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title