Haberler

Osmancık'ta Gençlik Şöleni düzenlendi

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde, Gençlik Haftası dolayısıyla Osmancık'ta Gençlik Şöleni düzenlendi. Şölene Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Jandarma Komutanı Nuri Uyar, Emniyet Müdür Vekili Durhasan Güngör, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci katıldı.

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde, 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla Osmancık'ta Gençlik Şöleni düzenlendi.

Osmancık'ta Gençlik Haftası, 15 Mayıs 2023 tarihinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kutlamalar 17 Mayıs'ta gençlik şöleni ile devam etti. Osmancık Gençlik Merkezi tarafından organize edilen şölen 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü Gemici Mahallesinde bulunan merkezin bahçesinde gerçekleşti. Etkinliğe katılan davetliler resim öğretmeni Hakan Çağlar ve öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi ile karşılanırken etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve Nurşen Gülümser yönetimindeki folklor ekibinin İstiklal Marşımızı işaret dili ile okumasıyla devam etti. Şölende gençlik merkezinde eğitim alan öğrenciler şiirlerini yorumlarken, Müzik Öğretmeni Hilal Gönül Kınıklı yönetimindeki müzik grubu koro ve solo şarkılar seslendirdi.

Tiyatro Eğitmeni Umut Canbolat tarafından kaleme alınan ve 2006 yılında kitaplaştırılan 2 perdelik Mapit-Mapit adlı eser öğrenciler ve merkez personelleri Aslı Bayram, Huriye Köser, Cansu Sarısakal tarafından sahneye konulurken oyuncuların performansı göz doldurdu.

Tiyatro oyununun ardından Nurşen Gülümser yönetimindeki folklor ekibi hem potpori folklor kıyafetiyle hem de yöresel halk oyunları gösterileri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kuş seslerinin ve çiçek kokularının etrafa yayıldığı Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte davetlilere pilav ve ayran ikram edilirken, kutlamalar çuval oyunu, halat oyunu ve sandalye kapmaca gibi eğlenceli yarışmalarla gün boyu sürdü.

Vatandaşların ve öğrencilerin yoğun katılımda bulunduğu şölene Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Jandarma Komutanı Nuri Uyar, Emniyet Müdür Vekili Durhasan Güngör, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gençlik Haftası Ahmet Gelgör Ayhan Akpay Durhasan Osmancık Jandarma Gençlik Çorum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title