Haberler

Nikah memurundan skandal hata! Gelini başka bir adamla evlendirdi

Güncelleme:

Evlendiğini düşünen genç çift, nikahtan birkaç gün sonra ortaya çıkan büyük hatayla hayatlarının şokunu yaşadı. Çünkü nikah memuru damadın TC numarasını karıştırdı. Bu nedenle gelin de başka bir adamla evlenmiş oldu. İkili, başlarına gelen üzücü olaydan sonra anlaşamayarak boşandı. Nikah memuru hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

Yaptıkları yoğun hazırlığın ardından dünyaevine girdiğini düşünen genç çift, nikahtan birkaç gün sonra ortaya çıkan hatayla hayatlarının kabusunu yaşadı. Nikahtan birkaç gün sonra ikametlerini taşımak isteyen çift, gelinin başka bir adamla evliği olduğunu öğrendi. Yaşanan talihsiz durumun ardından işler bir anda karıştı.

BALAYINA ÇIKAMADAN AYRILDILAR

Show Haber'de yer alan habere göre neye uğradığını şaşıran çift gerginlik yaşadı. Bunun üzerine de genç çift, daha balayına bile çıkamadan ayrıldı. Başlarına gelen olay hakkında konuşan damat, "Büyük bir hata, skandal. Evlendim sandığım kadın, 2-3 gün başkasıyla evli kaldı. İnsanlar duyunca dalga geçiyor. Benim balayına gidip mutluluk yaşamam gerekirken bana acıyı yaşattılar." dedi.

DÜZELTMEK İÇİN BELEDİYEYE KOŞTULAR

Olayın ardından hemen belediyeye giden gençler, yapılan yanlışlığı anlatarak düzeltmek istedi. Belediye yetkilileri ise TC kimlik numaralarında hata yapıldığını belirterek, gelini doğru kişi ile evlendirdi. Ancak bu da yeterli olmadı. İçine kuşku düştüğünü söyleyen damat ve gelinin arası bozuldu. İkili evliliklerini bitirme kararı aldı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

İki genç, nikah memuru ve belediye hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailesinin perişan olduğunu söyleyen damat "Ailem perişan. Evliliğimin bittiğine mi yansınlar, böyle bir hatayla karşılaştığımıza mı yansınlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

sem sem:

ben böyle aptralca bir boşanma gerekçesi duymadım bence gelin sevinsin bir evrak hatasıdır olmuş neyin kafasını yasadı bu damat acaba yada bence tazminat içinde bu ayrılık ah kahrolduk numaraları olabilir

44
1
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Neyin şüphesi düşmüş içine acaba? Cahilliğe bak, belediyenin hatası yüzünden kızı darlamış. Gelin kurtulmuş, bence sevinmeli

41
2
yanıtYanıtla
elif yildiz:

Şeytan evlenmesinler diye nişanlılara, ayrılsınlar diye de evlilerin kafasına çok şüphe ve vesvese sokarmış. Allah herkesin yuvasında muhabbet versin ,şeytanın vesvesesinden korusun....

36
5
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Damat bey eşi kağıt üzerinde 2-3 gün evli kaldı diye boşanmak istemiş anlaşılan... Damatta dul biri ile evlenmiş oldu yani... Cehalet ve bağnazlık hakikatten bu ülkenin baş belası...

18
5
yanıtYanıtla
niyazi çetinkaya:

Evet skandal bir yanlış yapılmış ama daha sonra 'hatasız' nikahları kıyılmış. Sevdiğin insanı delilsiz aslı astarı olmadan içime şüphe düştü diye bırakacaksan bırak zaten. Siz bir yastıkta kocayamazmışsınız...

13
0
yanıtYanıtla
BETÜL ASENA:

Böyle bir cehaletten kurtulduğum için mutluyum merak etmeyin. Çıkıp kendini rezil etti saçma sapan evliliği yerine iki kuruş para peşine düşen insandan kurtulmanın verdiği rahatlığı anlatamam sizlere.

1
0
yanıtYanıtla
Mesut Sağlam Türk:

Çok zekice bir plan mahkemeye verip Para alacaklar ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title