Haberler

Monıca Molına ve Buıka Mor Çatı Sığınağı İçin Elele

Ünlü sanatçıların kostümleri Santral İstanbul’da bulunan Otto Santral’de 8 Kasım’da gerçekleştirilecek açık artırma ile satılacak.

Ünlü sanatçıların kostümleri Santral İstanbul’da bulunan Otto Santral’de 8 Kasım’da gerçekleştirilecek açık artırma ile satılacak. Türkiye sevgisi ile bilinen İspanyol divalar Buika ve Monica Molina'da 8 Kasım’da gerçekleşecek açık artırmaya İspanyol ünlü modacıların kıyafetleri ile katılıyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Demet Tuncer’in de mini konser vereceği gecede satıştan elde edilecek gelir Mor Çatı’ya yeni bir sığınak kazandıracak.

Şiddet gören kadın ve çocuklara hukuki, sosyal ve psikolojik destek veren Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı 20. yılında büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Kadınlara ve çocuklara uygulanan her türlü şiddetin önlenmesi konusunda duyarlılığa sahip olan sanatçılar, iş insanları ve aydınlar Mor Çatı’ya yeni bir sığınak kazandırmak için Santral İstanbul’da bulunan Otto Santral’de 8 Kasım’da yapılacak gecede bir araya gelecek. Mor Çatı dostu sanatçıların kostümlerinin açık artırma ile satışa sunulacağı geceden elde edilecek gelir, kadın sığınıklarının açılması ve yürütülmesi konusunda öncü olan Mor Çatı’ya yeni bir sığınak kazandıracak. Ünlü sanatçı Demet Tuncer de gecede mini bir konser verecek.

Otto Santral’de yapılacak gecede; Ajda Pekkan, Emel Sayın, Gönül Yazar, Hülya Koçyiğit, Hülya Avşar, Lale Belkıs, Nilüfer, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Tarkan, Tuncel Kurtiz, Türkan Şoray ve Zuhal Olcay gibi Türk sanatçıların yanı sıra Buika ve Monica Molina gibi yabancı sanatçıların da kostümleri satışa sunulacak. Gecede ayrıca; Galatasaray ve Fenerbahçe futbol ve basketbol takımlarının imzalı formaları ile; Beşiktaş ve Türk Milli futbol takımlarının imzalı formaları da satışa sunulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title