Haberler

Malatya'da Hasarlı Bina Çatısı Park Halindeki Araç Üzerine Çöktü

Güncelleme:

Malatya'da bir vatandaşın kısa süreliğine park ettiği aracı, hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu hurdaya döndü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hasarlı binanın çatısının çöktü, 2 araç zarar gördü...O anlar kamerada

5 dakikalığına park ettiği aracının yanına dönünce şok oldu

MALATYA - Malatya'da bir vatandaşın kısa süreliğine park ettiği aracı, hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu hurdaya döndü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya'da hasarlı binalar zaman zaman tehlike saçıyor. Antepli Sokak'ta aracını kısa süreliğine sokağa park eden Sefa Duran, geri döndüğünde gözlerine inanamadı. Bir binanın hasarlı çatısının biranda çökerek aracının üzerine düştüğünü gören Duran, şimdiye kadar tehlike saçan çatı için önlem alınmamasından şikayetçi oldu. Emekli olduğunu ve aracının kaskosunun olmadığını söyleyen Duran, "O anda ben de araca biniyor olabilirdim, ben de altında kalabilirdim. Zaten çatının çöktüğü esnada yoldan geçen bir taksi de zarar görüyor. Aradan geçen bunca zamana rağmen neden halen bir önlem alınmadı. Sokak trafiğe kapatılabilirdi. Çökme esnasında 2 kişi de son anda kurtuluyor. İlla birileri mi ölmeli. Yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Depremde evi ve iş yerinin de yıkıldığını söyleyen Duran, şimdi aracının da deprem kaynaklı zarar gördüğünü belirterek, ne yapacağını bilmediğini ifade etti. Duran, aracının üzerine çatısı düşen binaya ise önce ağır hasarlı olarak rapor verildiğini, sonrasında ise itiraz üzerine hafif hasara çevrildiğini ileri sürdü.

Bölgedeki bir güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, çatının park halindeki aracın üstüne düşüşü ve yoldan geçen bir başka taksiye de zarar verdiği görülüyor.

(CÖ-LO-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Malatya İnşaat 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title