Haberler

Kuşadası'nda Tekne Gezintisinde Kaybolan Şahsın Cesedine Ulaşıldı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gece yarısı tekne ile denizde gezintiye çıkan bir grup arkadaş, dönüşte arkadaşlarının teknede olmadığını fark etti. Sahil güvenlik ekipleri yaklaşık 12 saatlik çalışma sonucu kayıp şahsın cesedine ulaştı.

Tekneden düşen adam ölü bulundu

AYDIN - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gece yarısı tekne ile geziye çıkan bir grup arkadaş, dönüş yolunda arkadaşlarının teknede olmadığını fark etti. Sahil güvenlik ekipleri yaklaşık 12 saatlik çalışma sonrasında kayıp şahsın cesedine ulaştı. Cenaze otopsisi yapılmak üzere otopsiye gönderileceği öğrenildi.

Olay, Kuşadası'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup arkadaşları ile gece yarısı tekne ile geziye çıkan Hasan Kaya, dönüş yolunda tekneden düştü. Arkadaşları bir süre sonra Kaya'nın teknede olmadığını fark etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye çok sayıda Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 12 saatlik çalışma sonrasında saat 16.00 sıralarında Hasan Kaya'nın cesedi Yılancıburnu mevkiinde bulundu. Hasan Kaya'nın Söke'de emlak sektöründe çalıştığı öğrenildi. Kaya'nın cesedi otopsisi yapılmak üzere adli tıpa gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kuşadası Aydın Sahil Güvenlik Kaza Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title