Haberler

    İhlâs Vakfı Uluslararası Faaliyetlerinden Dolayı Ödül Aldı

    İhlâs Vakfı, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden dolayı 30’uncu Uluslararası Tüketiciler Zirvesi’nde ödül aldı.

    İhlas Vakfı, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden dolayı 30'uncu Uluslararası Tüketiciler Zirvesi'nde ödül aldı.

    Sosyal medya ve yeni trend tüketici konularının ele alındığı 30'uncu Uluslararası Tüketiciler Zirvesi İstanbul'da yapıldı. Zirvede İhlas Vakfı yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü İhlas Vakfı adına Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay aldı. Okyay, sivil toplum kuruluşu tarafından böyle bir ödül almanın kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

    Av. Okyay zirvede İhlas Vakfı'nın Türkiye genelinde açmış olduğu yurtlar ile gençliğe ve eğitime yaptıkları katkıları katılımcılarla paylaştı. Av. Okyay, "42 yıl önce kurulduk. 43'üncü yıla Şubat ayında adım attık. Vakfımızın gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki bütün faaliyetleriyle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı ödül veriliyor. Tabi bu ödül her ne kadar vakfın şahsi gayretleriyle ortaya koyduğu bir hizmetse de bulunduğunuz ülke, devlet ve hükumet organizasyonu size yurt içinde ve yurt dışında faaliyette bulunma imkanı verdiği zaman oluyor. İşte biz bu sebeple yaklaşık 15 yıldan bu tarafa gerek Afrika ülkelerinde gerekse Asya ülkelerinde vakıf hizmetlerimizle ilgili çok büyük atılımlar yaptık. Her ne kadar ilk önce Sovyetler Birliği'nin dağılmasıyla beraber Türk Cumhuriyetleri kurulmuşsa da bir geçiş dönemiydi ilk yurt dışı açılımlarımızı o zaman yaptık" dedi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Mehmet Okyay İstanbul İhlas Yaşam Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

    Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

    Bakmadan Geçme

    Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
    Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

    Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title