Haberler

Fatih'te metruk binada kısmi çökme: Parçalar yola savruldu

Güncelleme:

Fatih'te üç katlı metruk bir binada yoğun yağış nedeniyle kısmi çökme meydana gelirken, binadan düşen parçalar yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve Fatih Belediyesi'ne bağlı ekipler geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda yola savrulan parçalar ekipler tarafından temizlenirken ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Fatih'te metruk bir binada kısmi çökme meydana geldi

İSTANBUL - Fatih'te üç katlı metruk bir binada yoğun yağış nedeniyle kısmi çökme meydana gelirken, binadan düşen parçalar yola savruldu.

Fatih Binbirdirek Mahallesi Dizdariye Yokuşu Sokak'ta bulunan 3 katlı metruk binada yoğun yağış nedeniyle kısmi çökme meydana geldi. Çökme sebebiyle binanın parçaları çevreye dağıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve Fatih Belediyesi'ne bağlı ekipler geldi. İtfaiye ekipleri bina içinde olası bir mahsur kalma ihtimalini değerlendirerek arama kurtarma köpeğiyle arama yaptı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken binada yaşayan biri olmadığı tespit edildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda yola savrulan parçalar ekipler tarafından temizlenirken ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

"Dışarıya fırladığımızda her yer toz içindeydi"

Olayla ilgili konuşan esnaf Cüneyt Durak, "Deprem oluyor zannettik. Dışarıya fırladığımızda her yer toz içindeydi. Herkes koşturmaya başlamıştı. Ne olduğunu anlayamadık daha sonradan aklımıza geldi. Buranın eski bina olduğunu biliyorduk etrafı da kapalıydı. Oranın yıkıldığı hemen aklımıza geldi. Öylede oldu. Allah'tan geç saatte oldu da kimse yoktu bu saatte tek şansımız o oldu. Kimseye bir şey olduğunu zannetmiyoruz. Daha sonra yetkililere haber verdik itfaiye polis ve ambulans ekipleri geldi. Belediye zaten buradaydı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Fatih Belediyesi İtfaiye Fatih İtfaiye İstanbul Belediye 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title