Haberler

Düğünle ilgili paylaşım sosyal medyayı çalkaladı: 2020'de eniştemdi şimdi eşim

Güncelleme:

Sosyal medyada bir düğün paylaşımının üzerine yazılan yazı, ortalığı karıştırdı. "2020'de eniştemdi, 2022'de eşim" yazılı paylaşım kısa süre içerisinde çok sayıda görüntülenme aldı. Söz konusu yazının neden yazıldığı ise henüz net değil.

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta paylaşılan bir düğün videosu, üzerinde yazılanlar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

"2020'DE ENİŞTEMDİ"

Genç kız, düğün videosunun üzerine "2020'de eniştemdi, 2022'de eşim" notunu düştü. Bu not kafa karışıklığı yarattı. Sosyal medya kullanıcıları, notla ilgili çok sayıda paylaşımda bulundu.

HERKES MERAK İÇERİSİNDE KALDI

Videonun kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşime girmesinin ardından video ile ilgili de tartışma başladı. Bazıları, "Belki de uzaktan akrabalardır, ya da arkadaşının eşidir" iddiasında bulundu. Konuyla ilgili taraflardan açıklama ise henüz yok.

Sosyal medyada videoya gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:

  • Hemen eleştirmeyin, belki de arkadaşının eşiydi, sevgilisiydi.
  • İnsanlar hata yapmış olabilir, belki de doğruyu bulmuşlardır.
  • Bence etik değil, her ne kadar aşık olsan da eniştem demişsin
  • Ne yaşadıklarını bilmiyoruz
  • Yaptıkları yanlış

Düğünle ilgili paylaşım sosyal medyayı çalkaladı: 2020'de eniştemdi şimdi eşim

Düğünle ilgili paylaşım sosyal medyayı çalkaladı: 2020'de eniştemdi şimdi eşim

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (16)

ismail bey :

son dönemde dizilerde bu şekilde ilişkiler normal gibi göstererek, milli ve dini değerlerimiz yıpratırıyor zaten.. Bazı aileler yabancı menşeili tv kanallarını, sırf muhalif oldukları için seyrederek, prim vermek adına, evlatlarımızı zehirlemesine izin veriyorlar..

156
10
yanıtYanıtla
HAKAN YILMAZ:

İyi bir ikinci eş olur musun bilmem ama beş para etmeyen yılan bir kardeş olursun orası kesin. İkinci olarak damat kadın bulamamış aynı aileye dadanmis. Üçüncü kurban oralarda bir yerlerde olmalı aman dikkat..

149
15
yanıtYanıtla
cansu ersan:

Aynen sana katılıyorum

yanıt10
yanıt2
Sertgun Familyy:

Bırakın kendi haline bunlara bişeycik olmuyor?? ne gelirse iyilerin başına geliyor ben akşam ne pişir cem derdindeyim milletın derdıne bak

148
10
yanıtYanıtla
Recep Akelli:

NE ARSIZ EDEPSİZ HALE GELMİŞ BİDE UTANMADAN ENİŞTEM Dİ DİYE PAYLAŞIM YAPMIŞ YAZIK BAŞIMIZA TAŞ YAĞCAK

143
9
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

Yaa icinizdeki pisligi temizleyin yoksa sizin basiniza tas yagacak kizin belki arkadasinin sevgilisiydi nereden biliyorsunuz bu durumu gayrimeşru yapmaz kendinize gelin yargılamayın Allah'a havale edin

18
84
yanıtYanıtla
ERKAN :

valla meşruda yapmaz. bu kadar doğallaştırmaya gerek yok.

yanıt58
yanıt5
Samet Erol:

Burda yorum yapanlar unutmasınki peygamber kızıyla evlendikten sonra vefat etti daha sonra peygamber efendimizin 2. Kızıyla evlenen hz osmana şimdi siz aynı hakaretleri onadami yapacaksınız cahil olmayın yorum yapmadan önce bi dinle alakalı biraz bilgi edinin

39
58
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yakın arkadaşının sevgilisiydi arkadaşıyla çıkıyordu , kankalık aşka dönüştü sonra.

68
16
yanıtYanıtla
esma erdem:

Birarada oturmamak gerekiyor,zaman kötü, Allahın emri haremlik selamlık,kullarını en iyi bilen O. Kadın erkek birarada vakit geçiriyor o ona aşık oluyor bilmemne ondan sonra

55
20
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title