Haberler

DTSO Çağrı Merkezi hizmete açıldı

Güncelleme:

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla çağrı merkezini hizmete açtı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla çağrı merkezini hizmete açtı.

DTSO tarafından kurulan çağrı merkezine ilişkin bilgi veren Yönetim Kurulu Sayman üye Nesih Aktepe, üyelerinin mesai saatlerinde çağrı merkezini arayarak soru ve bilgi taleplerine daha rahat yanıt bulabileceklerini söyledi. Aktepe, "Çağrı merkezi ile Ticaret Sicil Müdürlüğümüzde tüm firma türlerine ait başta kuruluş işlemleri olmak üzere tüm değişiklik işlemleriyle ilgili gelebilecek sorular hakkında destek alabilirler. Ayrıca Ticaret Sicil Müdürlüğümüzün vermiş olduğu belgeler hakkında bilgi ve bu belgelere müracaat şekillerinin nasıl olacağı hakkında destek alabilirler. Üyelerimiz oda sicil servisinde, online belge hizmetleri konusunda destek alabilir firmalarının telefon ve eposta bilgilerini operatörlerimiz sayesinde güncelleyebilirler. Üyelerimizden gelen talep ve öneriler ile tespit edilen sorunlar artık çağrı merkezi üzerinden, daha hızlı ve pratik olarak yanıt bulacak. Üyelerimiz, hafta içi 09.00 - 12.00 ile 13.00 - 17.00 saatleri arasında ticaret sicil, oda sicil işlemleri, öneri, istek ve şikayetlerini anında ve en kolay yoldan yetkililere iletebilecek. Odamızın hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız kapsamında, üyelerimize daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, bilgi, danışma, yönlendirme ve benzeri istekleri anlık olarak karşılayabilmek amacıyla DTSO Çağrı Merkezi 13 Ekim 2020 tarihi itibariyle hizmete açıldı. Herhangi ekstra bir ücret ödenmeksizin, operatörlerimiz tarafından cevaplandırılacaktır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Diyarbakır Aktepe Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title