Haberler

Domaniç'te oyun parkına giren bozayı paniğe yol açtı

Güncelleme:

KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesindeki oyun parkına girip, tel örgüleri deviren bozayı, paniğe yol açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, ilçe merkezine gittiği görülen ayı tüm aramalara rağmen bulunamadı.

KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesindeki oyun parkına girip, tel örgüleri deviren bozayı, paniğe yol açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, ilçe merkezine gittiği görülen ayı tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Hasantepe Mahallesi'ndeki oyun parkında, dün saat 22.30 sıralarında bir bozayı görenler, panikle kaçtı. Durum, polise bildirildi. İhbar sonrası gelen ekipler, parkta arama yaptı ancak ayıyı bulunamadı. Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden ilçe merkezine doğru gittiği görülen ayıyı bulmak için sabaha kadar arama yaptı. Ancak yine de sonuç alınamadı. Ayının parkta tel örgüleri devirerek, çevrede dolaştığı anlar ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

'TEL ÖRGÜLERİ SÖKMEYE ÇALIŞIYORDU'

Parkta oturan gençlerden Samet Koyun, Parkta oturuyorduk, birden bir gürültü koptu. Bir ayı parktaki tel örgüleri sökmeye çalışıyordu. Ayının üzerimize geldiğini görünce motorlarımıza binip, kaçtık dedi. Domaniç Ülkü Ocakları Başkanı Salih Turan da Gençler, yanıma gelip, 'Belediye başkanımızın evinin önündeki parka ayı saldırdı' deyince hemen başkanımızı arayıp, uyardım. Sonra da olay yerine gittim, ayı kaçmıştı diye konuştu.

'MUHTEMELEN TEKRAR ORMANA DÖNDÜ'

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ise Tam karşımızdaki parkta oturan gençler, ayının geldiğini fark etmişler. Aynı saatlerde biz de evimizde misafirlerimizi uğurluyorduk ama şükür denk gelmemişiz. Haberi alınca hemen güvenlik kameraları kayıtlarını inceledik. Ayının telleri devirdiğini ve parkın çevresini yıktığını gördük. Güvenlik kameralarından ayının şehir merkezine doğru koştuğunu izleyince, hemen polisimize haber verdik. Polis ekipleri ise gece boyunca devriye attı ama ayıyı bulamadı. Muhtemelen tekrar ormanlık alana döndü dedi. Ertürk, birkaç gün önce de köylerden benzer haberler geldiğini, özellikle gece saatlerinde ıssız yerlerde kimsenin bulunmamasını gerektiği konusunda uyardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Domaniç Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title