Haberler

Diyarbakır'da Sis Etkili Oldu: Tarihi Mekanlarda Seyirlik Görüntü Oluştu

Güncelleme:

Diyarbakır'da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesindeki tarihi surlar ve Hevsel Bahçeleri gibi mekanlarda seyirlik görüntü oluştu.

DİYARBAKIR'da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesindeki tarihi surlar ve Hevsel Bahçeleri gibi mekanlarda seyirlik görüntü oluştu.

Kentte bu sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sis, görüş mesafesinin zaman zaman 10 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücülere zor anlar yaşattı. Trafikte olanlar hızlarını düşürerek ilerledi. Sis, kentte hayatı olumsuz etkilerken, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri ile surların eteğindeki Millet Bahçesi ise sisten kayboldu. Dicle Nehri'nin geçtiği tarihi On Gözlü Köprü bazı tarihi yerlerde güzel görüntüler oluştu.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Hevsel Bahçeleri Diyarbakır Unesco Dünya Hava Durumu Trafik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title