Haberler

Camiye giren çocukların namaz kılan imamın sırtına çıkıp oyun oynaması yürekleri ısıttı

Güncelleme:

Sultanbeyli'de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına çıkan çocuğa rağmen namazını bozmadı. İmam, "Onların başlarını okşayıp beraber Rabbimize niyazda ve duada bulunduk" dedi.

İstanbul Sultanbeyli'de Uzundere Sultan Camii'ne namaz vakti gelen iki çocuk, koşarak camiye girdi. Çocuklardan biri, camide namaz kılan imam Seyhan Yaban secdeye gittiği sırada sırtına çıktı. Çocuk, imam secde yaparken yere yuvarlandı. Daha sonra yerden kalkan çocuk, imamın maskesini düzeltti. Namaz kılan imamın çevresinde koşan çocukların neşesi, görenleri gülümsetti. Namazını bitiren imam, yanına alarak birlikte dua ettiği çocukları başını okşayarak sevdi.

"ÜRKEK OLDUKLARINI GÖRDÜM"

Cami imamı Seyhan Yaban; "Öğle namazında mahallemizden iki yavrumuz camimizi ziyarete geldiler. Ürkek olduklarını gördüm. Namaz sonuydu. Mihraba çağırdık kendilerini, beraber oturduk. Cemaat ayrılınca camide tek başıma namaz kılarken koşarak geldiklerini gördüm. Yanımda bana sevgi gösterisinde bulundular. Ben de namazın akabinde yanıma oturtarak onların başlarını okşayıp beraber Rabbimize niyazda ve duada bulunduk" dedi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Çocukların imam ile oyunu ve gülümseten neşesi, güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sultanbeyli Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (31)

ADEM:

Peyganber Efendimiz (s. a. v). ''''de namaz kılarken torunları mübarek Peyganberimizin(s. a. v)böyle sırtına çıkarlarmış kurban olurum ben sana Yaresurullah.

12
5
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Herseyi biliyorsun ama ''peyganber'' degil de ''peygamber'' oldugunu, resurullah'' degil de ''resulullah'' oldugunu bilmiyorsun, ayip ayip. . . . Yok, yok ayiplamadim kizdim, zira sen cahil DiNBAZLARDAN birisin. Ne mutlu bana ki böyle bir derdim yok artik.

yanıt0
yanıt1
KARA iBiKiN BAHSETTiGi YOBAZ:

Peyganber Efendimiz (s. a. v). ''''de namaz kılarken torunları mübarek Peyganberimizin(s. a. v)böyle sırtına çıkarlarmış kurban olurum ben sana Yaresurrullah

16
0
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Sen hikayeyi birak a davlumbaz, önce nasil yazilacagini ögren, bak yine copy-paste (kopyala-yapistir) yöntemi ile papagan gibi tekrarlama, ayni seyi 1 kez yazdigin, iki kez de kopyaladigin '' imla isaretinin '''' olarak aktarilmasindan cok belli oluyor yaaa. . . Sonra gel beraberce tartisiriz konuyu, anladin mi cocugum.

yanıt0
yanıt0
KARA iBiK:

Senin okuman da yokmus, affet bilemedim; sen okuyabilsen bile anlayacagindan emin degilim. Zira ben YOBAZ degil DiNBAZ yazdim. Ehhh kisi kendinden bilir isi misali, sen yobazligi zaten kabullenmissin demektir yani.

yanıt0
yanıt0
HAZAR:

haber değeri 0. . . ilerde o çocukların ne olacağı belli

2
14
yanıtYanıtla
adınız:

ne yürek ısıtması lan, biz küçükken de caminin ciddi bir yer olduğunu bilirdik. camide koşulmaz, oyun oynanmaz, yüksek sesle bile konuşulmazdı. bu veletlerin anne babalarının ne olduğunun yansıması işte

4
10
yanıtYanıtla
ERKAN:

SENİN ZİHNİYETİN YÜZÜNDEN GENÇLER CAMİDEN UZAK

yanıt3
yanıt0
baybars:

Peyganber Efendimiz (s. a. v). ''de namaz kılarken torunları mübarek Peyganberimizin(s. a. v)böyle sırtına çıkarlarmış kurban olurum ben sana Yaresurrullah.

9
5
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

ADEM''e verdigim cevap bu rümuzu da kapsiyor, zira ayni dinbazsin. Yalniz burada 1 adet ''r'' fazla yazmissin, parmagin sürctü herhalde.

yanıt0
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title