Haberler

Bu artık son nokta! Gelinin damat kahvesine koyduğu şey çileden çıkarttı

Güncelleme:

Kız isteme törenleri sırasında damada ikram edilen kahveye tuz konulması sık karşılaşılan durumlar arasında yer alıyordu. Tuza son dönemde acı biberin de eklendiği görüldü ancak son olarak bir gelin adayının damadın kahvesine hamsi sokması görenleri çileden çıkarttı.

Ülkemizdeki en önemli gelenekler arasında kız isteme törenleri görülüyor. Kız isteme törenleri için ailelere çok özel bir hazırlığa girişirken, isteme merasimi sırasında gelin tarafından damada hazırlanan kahveye tuz konulması adet olarak biliniyor. Son dönemde gelin adayları kahvenin içerisine tuzun yanı sıra acı biber gibi ürünler de koymaya başladı.

GELİNEN SON NOKTA PES DEDİRTTİ

Ancak kız isteme törenlerinde gelinen son nokta, tepkilere neden oldu. Türkiye'de kaydedildiği iddia edilen bir videoda, gelin adayının damat için hazırladığı kahveye tuzun yanı sıra hamsi bandırması, görenleri çileden çıkardı. Sosyal medyada yarım milyona yakın izlenme alan video için "Pes artık" yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Damatlık Yaşam Haberler

500

Yorumlar (25)

Ben ve sen:

Rezillik diz boyu, nedir erkeklerin kadinlardan cektigi arkadas. Ama en kucuk bir meselede yine kadinlar hakli cikiyor.

316
19
yanıtYanıtla
Hasan Baysal:

hay ağzını öpeyim. çok doğru tespit

yanıt133
yanıt11
EkSeS:

Zenginlige bakilirsa , bu hic kahve yapmamis ve dogru dürüst kahve yapmayada niyeti yok. Rahat olun .. damat başkasina yaptiracak kayvesini ;)

197
8
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Bundan ev kadını olmaz şu pozlara bak tiktok için çekmiştir ayrıca böyle iğrenç bir adet olmaz olsun rezalet

189
4
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

Balık baştan kokar gençler gözünü karartıp alıyor böylelerini maalesef, bırakacaksın kalsınlar evde arz talep meselesi diyenler olacaktır da evlilik arifesi bu değil maalesef rezalet.

yanıt114
yanıt2
HATİCE TANYILDIZ:

Hareketlere bak nasıl itici. .poz verme derdinde...

131
4
yanıtYanıtla
boş mubbet:

Osmanlı döneminde kızı istemeye gelindiğinde kız damadı beğenmez veya kızın sevdiği varsa damadın kahvesine tuz atar ve kahve sonrası kız istenilme faslı olmadan kalkılırdı. fakat tarihimizi bilmeden her şeyi yanlış yapmak bir tarafa hamsi nedir kardeşim

122
6
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

Dışınızın güzelliği içinizi mahvetmiş, damat bey'e çokça geçmiş olsun dileklerimi şimdiden sunuyorum eğer evlenmediysen daha bunu okuyorsan vazgeç kardeşim...

124
1
yanıtYanıtla
Monitör Kertenkelesi:

dışı da pek güzel sayılmaz. makyajla bile bu kadar toparlayabilmişler.

yanıt13
yanıt0
koray hüseyin kılıç:

ben adamın yerinde olsam bu kadını beşlerim

100
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title