Haberler

Bozüyük'te Yağmur Suyu Hatları Temizlendi

Güncelleme:

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, İsmet İnönü Caddesi üzerindeki yağmur suyu ızgaraları ile yağmur suyu hatlarını temizledi. Çalışmalar gece saatlerinde yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından İsmet İnönü Caddesi üzerindeki yağmur suyu ızgaraları ile yağmur suyu hatları temizlendi.

Bozüyük'te mevsim itibari ile yağışlar öncesinde ihtiyaç görülen noktalarda gerçekleştirilen yağmur suyu hattı yapım çalışmaları devam ederken, mevcut hatlarda yapılan temizlik çalışmaları da sürüyor. Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin yoğun olarak kullanılan en önemli caddesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan ızgaralar ve yağmur suyu hatları vidanjör ve iş makineleri ile detaylı bir şekilde temizlendi. Çalışmalar, vatandaşların ve trafiğin olumsuz yönde etkilenmemesi amacıyla gece saatlerinde yapıldı.

Ekipler, altyapı çalışmalarını 7 gün 24 saat aralıksız olarak sürdürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bozüyük Belediyesi İsmet İnönü Bozüyük Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title