Haberler

Antalya'da Cumhuriyet Bayramı Dalışı

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 1917 yılında Paris 2 ve Aleksandra gemilerini batıran Mustafa Ertuğrul Aker ve askerlerinin Koca Burun Mevkisi'ndeki siperlerinin altında yer alan dalış noktasında dalgıçlar, deniz altında 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' yazılı pankart ve Türk Bayrağı açtı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 1917 yılında Paris 2 ve Aleksandra gemilerini batıran Mustafa Ertuğrul Aker ve askerlerinin Koca Burun Mevkisi'ndeki siperlerinin altında yer alan dalış noktasında dalgıçlar, deniz altında 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' yazılı pankart ve Türk Bayrağı açtı. Derinlere Saygı Dalışı Topluluğu üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun 100'ncü yılını deniz altında kutladı. 1917 yılında Paris 2 ve Aleksandra gemilerini batıran Mustafa Ertuğrul Aker ve askerlerinin Koca Burun Mevkisi'ndeki siperlerinin altında yer alan 'döküntü taşlar' dalış noktasında, 13 dalgıç 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' adını verdikleri etkinliği gerçekleştirdi. Dalgıçlar su altında 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' yazılı pankart ve Türk Bayrağı açtı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Bayramı Mustafa Ertuğrul Antalya Kemer Kemer Paris Turizm Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title