Haberler

Yasak Elma'da Halit ve Leyla'nın aşk yaşaması izleyiciyi çileden çıkardı

Güncelleme:

Her bölümde ayrı bir entrikanın yaşandığı Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizideki çoğu kadınla bu zamana kadar ilişkisi olan Halit, şimdi de İstanbul'a yeni gelen Leyla ile aşk yaşamaya başladı. Halit ve Leyla arasında başlayan ilişki ise, izleyicilerinin tepkisini çekti.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yaşanan aşklar ve giyilen kıyafetlerle adından söz ettiren Yasak Elma dizisinin 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtıma damga vuran sahne ise Leyla ile Halit'in öpüşme anı oldu.

HALİT VE LEYLA AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Dizide yer alan her kadınla aşk yaşayan Halit karakterini oynayan Talat Bulut, son olarak eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle İstanbul'a taşınan Leyla'yı canlandıran Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başlıyor. Eşi Yıldız'a yalan söyleyerek Leyla'nın yanına giden Halit, soluğu Leyla'nın yanında alıyor.

Yasak Elma'da Halit ve Leyla'nın aşk yaşaması izleyiciyi çileden çıkardı

SEYİRCİYİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Yaşanan entrikalarıyla seyirciyi çileden çıkartan dizinin yeni bölüm fragmanı da sosyal medya kullanıcılarını sinirlendirdi. Bir süredir kadın oyuncuların giydiği bacak ve göğüs dekolteleri kıyafetleriyle tepki çeken dizinin yeni bölüm fragmanı ise sosyal medyada gündem oldu. Fragmanı izleyen bazı kullanıcılar "Halit, Behlül'ü de geçti", "Kıyafetin bedeni olmayıp da değiştiriyormuş gibi kadın değiştiriyor" ve "Halit'in 6. sevgilisi hayırlı olsun" gibi yorumlar yaptı.

Yasak Elma'da Halit ve Leyla'nın aşk yaşaması izleyiciyi çileden çıkardı

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yıldız, Leyla'yı kovdurmanın yolunu bulduğunu sanırken, Leyla'nın beklenmedik hamlesiyle neye uğradığını şaşırır. Yıldız kendince yeni yöntemler bulmanın peşine düşer. Şahika bir taraftan Leyla'yı hedefine hazırlarken, diğer taraftan Yiğit'le yeniden yakınlaşma yolları arar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (187)

BİRSEN:

ahlaksız bir proje artık son vermenizi ümit ediyorum ama reyting uğrana düştüğünüz duruma bak gerçi bu sizin hatanız değil bizim insanımız saçma ahlaksız kötü her şeyi izledikleri için hata toplumda yani

169
126
yanıtYanıtla
Vatandas:

Reytingi veren kim.

yanıt35
yanıt6
Qwx:

Çok güzel bir dizi ben de Halitle olmak istiyorum...

yanıt0
yanıt0
BİR DOST:

İşte ülkemizdeki en büyük zehir! Bu ve bunun gibi diziler yüzünden bu kadar tecavüz aldatma hayasızlık utanma yalan dolan. . . Savaşa topa tüfeğe gerek yok, tv ve burda çıkan bu ahlaksız dizi ve programlar en büyük bomba top tüfek. Allah sizi kahretsin inşallah biz de görelim. . . . . . . . . . .

190
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yeter artık. . . Yok artık. Bizde bu diziye YASAK koyalım.

55
16
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yasakçı zihniyete hayır. İzlemesin olur biter. Reyting gider dizi biter. Ama hoşunuza gidiyor izliyorsunuz daha sonra göstermelik davranışlar. Timsahın gözyaşları sizinki. Mesela bu diziyi ben bilmiyorum bile.

yanıt0
yanıt0
ali:

aile yapısını bozmaya elverişli dizı bunlarr

48
8
yanıtYanıtla
Green:

Kumanda elinde izleme izletme

yanıt20
yanıt13
Ad:

Aile yapısını bozar tabiki

yanıt0
yanıt0
Firdevs esirti:

Çocuk yapıp yapıp başka kadına sazan gibi atlayan Bi adam para uğruna çekilmicek kaprisli bencil adam dizi iyce sapıttı artık hep aynı bu zamana kadar hiç kaçırmadan izledim ama bundan sonra izlemem asla

43
11
yanıtYanıtla
Tüm 187 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title