Haberler

Sokağa çıkma yasağında motosikletle gezen 2 kişi, kendilerini durduran polislere saldırdı

Güncelleme:

Kocaeli Gebze'de sokağa çıkma yasağını ihlal ederek motosikletle gezen 2 kişiyi polis durdurdu. Polisin kimlik sormalarına yumruk atarak karşılık veren iki kişi gözaltına alındı.

Gebze Barış Mahallesi Barış Caddesi üzerinde koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden bir motosiklet olduğu ihbarı alan polis ekipleri takip başlattı. Murat İ. idaresindeki 07 HIY 17 motosiklet, polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

KİMLİK İSTEYEN POLİSE YUMRUK ATTI

Kovalamaca sonrası durdurulan motosikletteki şahıslardan Murat İ., kendisinden kimlik isteyen polise yumruk ile karşılık verdi.

Çıkan arbedede yüzüne yumruk isabet eden polis memuru yaralanırken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Murat İ. ve yanındaki şahıs Gebze Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay hakkında inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Barış Mahallesi Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (7)

demirbey:

bide bunlar türedi la hem yasağı deleceksin hemde görevli memura saldıracaksın iyece boku cıktı artık ayıp bişey ya bari sucunu kabul et efendi ol

20
0
yanıtYanıtla
SEYFUL İSLAM ALİ EKBER HAŞİMİ RAFSANCANİ:

Yüce Yaratan ellerini kırsın. Benim polisime saldıranların elleri kırılsın. Vatan millet hainleri sizi.

16
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Onları güzel bir döveceksin. İbret olacak bir daha devletin hiçbir görevlisine saldırmayacak kimse

12
1
yanıtYanıtla
Xyz:

Rezalet, amerikan polisi olsa sıkmıştı kafalarına, bizde polis dayak yiyor, şamar oğlanı.

13
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

KIM KURTARCAK ŞİMDİ SİZLERİİ HAHHHHHAAAAAA

9
0
yanıtYanıtla
My:

Eğer kamu görevlilerine böyle saldıranlar salinirsa ,kamu güvenliğini sağlamak çok zor olur ilgili ve yetkililer iyi düşünmeli

0
0
yanıtYanıtla
My:

My kamu görevlilerine saldıran böyle salinirsa ,kamu güvenliği ni sağlamak, çok zor olur buna bir çözüm sağlanmalıdır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title