Haberler

Yardımsever Bürokrat Eşleri, Yardım Sevenler Derneği'nin Yemeğinde Bir Araya Geldi

Sivas'ta Bir Çok Kişi ve Öğrenciye Yardımı Yapan Vali Veysel Dalmaz'ın Eşi Sıdıka Dalmaz'ın Başkanlığını Yaptığı Bürokratların Yardımsever Eşleri, Yardım Sevenler Derneği'nin Düzenlediği Yemekte Tekrar Toplandı.

Sivas'ta bir çok kişi ve öğrenciye yardımı yapan Vali Veysel Dalmaz'ın eşi Sıdıka Dalmaz'ın başkanlığını yaptığı bürokratların yardımsever eşleri, Yardım Sevenler Derneği'nin düzenlediği yemekte tekrar toplandı.

Taşlıdere Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Sıdıka Dalmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bakır'ın eşi Sevtap Bakır, Emniyet Müdürü Yahya Bal'ın eşi Pınar Bal ve çok sayıda daire müdür eşleri ile davetli katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Nihal Kangal, Sivas Yardım Sevenler Derneği olarak 45 yıldan beri Sivas halkına hizmet verdiklerini dile getirdi. Bugüne kadar sayısız üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim bursu verdiklerini vurgulayan Kangal, "Sizlerin katkılarıyla öğrenci sayımızı 65'e çıkardık. Bundan dolayı da çok kıvançlıyız. Ayrıca ihtiyaçlı öğrencilerin okul harçlarını karşılamaktayız. İlk ve orta öğrenimde okuyan öğrencilerinde istekleri doğrultusunda giyecek ve kırtasiye yardımları yapmaktayız" dedi.

Dernek olarak yardıma ihtiyacı olan hasta, yaşlı ve sakat insanlara da yardım elini uzattıklarını ifade eden Dernek Başkanı Nihal Kangal, "Sizlerin yaptığı bağışlar, üye aidatları, düzenlediğimiz seyahatlerden, organize edilen yemeklerden elde ettiğimiz gelirler bizim kaynaklarımız. Bugünde burada düzenlediğimiz yemeğe teşriflerinden ötürü başta sayın valimizin eşi Sıdıka Dalmaz hanımefendi olmak üzere tüm protokol eşlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program, Devlet Türk Halk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Özlem Kızıltaş'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalar ile son buldu.

(İG-SE-Y) 26.04.2008 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title