Haberler

Yardımsevenler Derneği'nden Dayanışma Kahvaltısı

Yardımsevenler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Yardımsevenler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Deniz Kulübü'nde düzenlenen programa, Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir, Dönemin Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Yardımsevenler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Sabiha Köktürk, "Her şeyin bir adı ve bir de kendisi vardır. Adı nesneyi tanımlar. Yardımsevenler Derneği, her birinin ayrı ayrı gönlü zengin güler yüzlü insanların oluşturduğu bir topluluktur. Her birimiz tek başımıza yapabileceğimiz pek çok şeyi bir arada el birliğiyle, güç ve gönül birliğiyle daha da büyüyerek gerçekleştiriyoruz. Bizi bir araya getiren gönül dostluğumuzdur. Yardım Sevenler Derneği'nin sonundaki çoğul kelimesi derneğimiz var oldukça sizler gibi birçok gönlü güzel insanı bir araya getirmeye devam edecektir. Bu amaçla önceki dönemlerde görev yapan sevgili başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen üyelerimizin katılımlarından dolayı saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Programda, derneğe katkı verenlere hediye verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Secaattin Gonca Ali Kaban Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title