Haberler

Yapışık Kardeşler'den Bir İlk!

Güncelleme:

"Yapışık Kardeşler"in izleyenleri kahkahaya boğan kamera arkası görüntüleri filme olan merakı ikiye katladı.

30 Ocak'ta vizyona girecek olan Yapışık Kardeşler'in "Bu Sette Her Şey Var" isimli özel kamera arkası klibi filmin komedi ve eğlencesi hakkında önemli ipuçları veriyor. Türk sinema tarihinde ilk defa bir film setinin kamera arkası görüntüleri bu kadar yaratıcı ve eğlenceli bir dille seyirciye aktarılıyor. Üç bin kişinin emeği geçen ve yılın en büyük prodüksiyonlarından biri olan Yapışık Kardeşler, sağlam kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle bu sezonun en komik filmi olmaya aday. Bu yaratıcı ve eğlenceli klibi internet fenomenlerinden Educatedear olarak tanınan Boğaç Soydemir hazırladı. Boğaç Soydemir her biri internet fenomeni olmuş "Eto Bitmiş", "Gereksiz Sansür", "Troll Hıncal Uluç" ve daha birçok videonun yaratıcısı aynı zamanda.

İLKER AYRIK YILIN GİŞE REKORTMENİ OLMAYA ADAY

Halkın severek izlediği ve takip ettiği yetenekli oyuncu İlker Ayrık, bu yılın başarılı filmlerine imza atıyor. Geçtiğimiz ay vizyona giren ve İlker Ayrık'ın da oynadığı Çakallarla Dans filminin üçüncü versiyonu olan Sıfır Sıkıntı gişede yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir milyondan fazla izleyiciyle buluşan filmden sonra gözler, İlker Ayrık'ın yönetip oynadığı Yapışık Kardeşler'e çevrildi. Son derece komik sahnelerle dikkat çeken Yapışık Kardeşler'in Çakallarla Dans'la aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA 'YAPIŞIK KARDEŞLER' 30 OCAK'TA SİNEMALARDA!

Yapımcılığını Pervasız Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini İlker Ayrık'ın yaptığı, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı filmde; İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim'le Selim'in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul'a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık'ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Bulut Hıncal Uluç İlker Ayrık Ivana Sert Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title