Haberler

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri Sahiplerini Buldu

Afife Jale anısına bu yıl 23. kez düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri" sahiplerini buldu.

Afife Jale anısına bu yıl 23. kez düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri" sahiplerini buldu.

Prof. Dr. Merih Tangün başkanlığındaki 33 jüri üyesinin, sezon boyu izlediği 176 oyun arasından yaptığı değerlendirmeler sonucu 16 dalda ödül verildi.

Çok sayıda davetlinin katılımıyla Zorlu PSM'de gerçekleştirilen ödül töreni, geçen yıldan bugüne kadar hayatını kaybeden sanatçıların anılmasıyla başladı.

Gecede "Haldun Dormen Özel Ödülü" "Alice Müzikali" ekibine, "Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü" Berkun Oya'ya, "Yapı Kredi Özel Ödülü" Rüştü Asyalı'ya, "Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü" ise Ahmet Levendoğlu'na takdim edildi.

"Yılın En Başarılı Oyunu" ödülü "Krek" tarafından sahnelenen "Dünyada Karşılaşmış Gibi" oyununa verilirken, "Yılın En Başarılı Yönetmeni" ise "Fotoğraf 51" oyunuyla Çağ Çalışkur seçildi.

Yeni kategori eklendi

Etkinlikte, "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülünü "Fotoğraf 51" oyunundaki performansıyla Funda Eryiğit, "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülünü de "Dünyada Karşılaşmış Gibi" oyunundaki performansıyla Öner Erkan aldı.

"Yalnızlar Kulübü"ndeki rolüyle Ceren Taşçı "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu", "Teftişör"deki rolüyle Gökhan Azlağ da "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" olarak belirlendi.

"Yılın En Başarılı Işık Tasarımı" ödülüne "Bir Peri Masalı Radyum Kızları" oyunuyla Yakup Çartık'ın, "Yılın En Başarılı Sahne Müziği" ödülüne "Nihayet Makamı" oyunuyla Burçak Çöllü'nün layık görüldüğü törende, "Yılın En Başarılı Giysi Tasarımı" ödülüne Canan Göknil, "Yılın En Başarılı Sahne Tasarımı" ödülüne de Gökhan Yücesal layık görüldü.

Törende ayrıca "Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı" ödülü Uğur Kanbay'ın, bu yıl ilk kez verilen "Yılın En Başarılı Hareket Düzeni (Koreografisi)" ödülü de "Alice Müzikali" ile Beyhan Murphy'nin oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Afife Tiyatro Ödülleri Yapı Kredi Bankası Afife Jale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title