Haberler

Müge Anlı'nın "Allah Düşmanıma Bile Vermesin" Dediği Olayda Gerçekler Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Müge Anlı'nın "Allah düşmanıma bile vermesin" dediği olayda, telefon bağlantısıyla programa katılan Mahmut Güneş, eşinin kayıp olduğunu ve bulunan yanmış cesedin eşine ait olabileceğini belirtti. Güneş, kayıp olan eşinin kendisini aldattığı anlattı.

Müge Anlı'nın, "Allah düşmanımın başına bile vermesin!" dediği olayda Selma Güneş'in eşi Mahmut Güneş ortaya çıkan gerçekleri anlattı.

Yanmış Cesedin Bulunmasının Ardından Gerçekler Ortaya Çıktı!

YENGEMDEN ÇOK SÜPHELENDİM

Mahmut Güneş'in yeğeni Gizem Kardaş telefonla bağlandı. Yengesi hakkında konuşan Güneş, "Yengemden çok şüphelendim. Hatta telefonunu kurcalamaya çalıştım. Gözü hep televizyonundaydı. Çorap benim verdiğime benziyor taytıda benziyor" dedi. Selma Güneş'in annesi ve babası, İzmir'deki yanmış kadın cesedinin tespiti için İzmir'deki Adliye Tıp Kurumu'na gittiler. Tam bu sırada adını vermek istemeyen bir hanım efendi canlı yayına bağlandı. Telefonla bağlanan kadın, "27 Kasım'dan beri de benim eşim yok. "Selma Güneş benim eşimle kaçtı çok eminim" şeklinde konuştu. Eşini daha önce Instagram'dan yakaldığını belirten kadın, "4 yaşında kızı olduğunu da biliyorum. Eşim 2-3 güne kadar arıyordu çocuklarla konuşmak istiyordu ben konuşturmadım" dedi.

Yanmış Cesedin Bulunmasının Ardından Gerçekler Ortaya Çıktı!

"YUVAMI KURDUM" DEDİ

Kocası Suat Aksakallı'nın Selma Güneş ile kaçtığını söyleyen kadın, "Beni aradı ve bana 'yuvamı kurdum' dedi. Şuan İstanbul'dalarmış ama nerede olduğunu bilmiyorum" dedi. Canlı yayına bağlanan Suat beyin bir akrabası, Suat'ın İstanbul'da yaşayan kardeşi Vedat beyin evinde yaşadığını söyledi. Selma Güneş öldü mü, kaçtı mı? sorularına yanıt aranırken bir başka telefon bağlantısı daha geldi. İzmir'den arayan bir kuyumcu, Suat beyin geçtiğimiz günlerde kendisinden 2 adet alyans aldığını söyledi. Stüdyodan gelen soru üzerine ise kuyumcu, Suat beyin alyanslara her hangi bir isim yazdırmadığını belirtti.

Yanmış Cesedin Bulunmasının Ardından Gerçekler Ortaya Çıktı!

KENDİ RIZALARIYLA KAÇTILAR!

Kaçtıkları söylenen Selma Güneş ve Suat bey bulundu. İkili jandarma kontrolüne takıldı. Selma Güneş ve Suat bey kendi rızalarıyla kaçtıklarını söyledi. Müge Anlı'ya başvuran Mahmut Güneş, eşi Selma Güneş'in akıbetinin ne olduğnu merak ettiğini söyledi. İzmir'deki yanmış kadın cesedinin eşi Selma Güneş olabileceğini söylemişti. Tüm gerçekler Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Mahmut Güneş Müge Anlı Selma TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

metin:

Bunlarda kendini profiller zannediyo vermişler elemanların eline üç beş kuruş programa çıkarıp masal anlattırıyorlar yiyen yiyor da aklı olan yemeeeezzzz

5
23
yanıtYanıtla
Sebahat:

Bu ne ya Keske Zina yine suc sayilsa

24
4
yanıtYanıtla
Yazık:

O çocukların suçu ne? 2 sorumsuzun,kendi keyiflerini her şeyin önünde gören aşağılık pisliklerin kurbanları masumlar oluyor.Yarın yaşlanınca da evlat anne-babayı baksın diye vır vır konuşurlar.Önce annelik-babalık yapın şerefsizler

23
0
yanıtYanıtla
Zeyno:

Allah kahretsin böyle namussuz kadınları ne buluyonuz bir başka erkekte gerçekten lu zina suç. Sayılsın

yanıt0
yanıt0
Tabiyat:

Milete seda acun demet lazım iyi iş yapanlara saygı nerde nerde

19
4
yanıtYanıtla
Merih Mavi:

Müge anlı kötü örnek oluyor diyenleri alıp tedavi etmek lazım! Eğer toplum normal yaşasa bu olaylar olur mu? Hayır! Müge anlı mı millete gidin bunları yaşayın bende tvde yayınlıyim diyor? Hayır! Bu nasil bir kafa ya?! Ahlaksiz programmiş bilmemne! Ahlak elden gitmiş bu kadın yüzünüze vuruyor! Vicdaninizi susturdunuz,vicdanli olanlari susturamazsiniz!!

20
2
yanıtYanıtla
xxx:

toplumdaki ahlak seviyesi tartışılır olmakla birlikte; bu tür programların yayınlanması aslında olan şiddet, kaçırılma, tecavüz gibi yanlışları normalleştirmektedir. aynı zamanda bu tür yayınların şifreli ya da ücretli olması gibi yöntemler çocuklar açısından da daha sağlıklı olacaktır.

yanıt7
yanıt8
eğitim:

sosyalleşmekten kültürel aktiviteden kendi geliştirmekten anladıkları dadece cinsellik çiftleşme para araba ev mal mülk olan konuşmaktan fikir üretmekten aciz büyük bir çoğunluk yaşıyor bu ülkede . önce eğitimcilerin iyi eğitim almaları sağlanmalı . eğitim abc 123 ten ibaret değil çünkü .

22
0
yanıtYanıtla
Zina:

toplumu yaralayan zarar veren bir olayın yasalarca suç sayılmaması o olayı meşru ve normal gösterir ve bu toplum ahlakını dejenere etmeyi hedefleyen büyük bir sorundur ZİNA VE ZİNAYA TEŞEBBÜS SUÇ SAYILMALI CEZASI OLMALI .

19
2
yanıtYanıtla
YVZS:

GEÇEN HABERDE VARDI. BİR KAZ YAVRULARI İÇİN KENDİNİ PİTON YILANINA YEM EDİYOR. HAYVAN BİRDE. BU ÇOCUK DAHA SABİH. NE OLACAK HİÇ DÜŞÜNMEZ Mİ. NASIL BİR ANNESİN ALLAH ISLAH ETSİN.

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title