Haberler

Yangının ortasında kalan hayvanlarına böyle yalvardı: Ne olursunuz gitmeyin

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan yangında yüzlerce ev zarar gördü. Felaketi yaşayan şehirde bir çiftçinin hayvanlarını kurtarmaya çalıştığı görüntüler gündem oldu. "Ölürsem bu videoyu izleyin" diyen çiftçinin hayvanlarına "Ne olur gitmeyin" yakarışları yürekleri dağladı.

Manavgat ilçesinde saat 12.05'te başlayan ve yerleşim yerlerine sıçrayan orman yangınlarıyla sarsıldı. Ülkeyi dehşete düşüren felaket nedeniyle 18 köy ve mahalle boşaltıldı; evler ve ahırlar yandı.

3 VATANDAŞIMIZ YAŞAMINI YİTİRDİ

Vatandaşlar bir yandan evlerine ulaşan yangını bahçe hortumlarıyla söndürmeye çalışırken, bir yandan da hayvanlarını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Yangın nedeniyle 3 vatandaşımız yaşamını yitirdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İlçede bir köylünün yangının ortasında kalan hayvanlarını kurtarmaya çalıştığı anlar günün en çok izlenenleri arasına girdi. "Ölürsem bu videoyu izleyin" diyen kişinin hayvanlarına adeta yalvardığı görüntüler yürekleri dağladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Manavgat Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

hülya öz:

kimi eli parmağı sözü varsa bu işin içinde allah ocağını södürsün.

156
2
yanıtYanıtla
UĞUR BOSTANCI:

RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN BU YANGINLARI ÇIKARANLARIN ATEŞLERDE YAKSIN İNŞALLAH

120
2
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

DEVLEEEET bu tuğba özay gibilerinin çiftliklerini yazlıklarını villalarını karşılayacağına bu gibi emekçi halıkın yaralarını sar . BİRDE O PKK ORMANLARI YAKARKEN HALA ONLARA ÇANAK TUTANLARI KORUYAN KOLLAYAN YAKAN EMEĞİ GEÇEN HERKEZİ ÇARMIHA GER .

89
14
yanıtYanıtla
murat ılgaz:

İNSANLARA BU HAYATTA CEHENNEMİ YAŞATTINIZ YAA İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMEZ İNŞALLAH DOGRU GİDECEK İŞİNİZ TERS GİTSİN KİMİN PARMAĞI VARSA BU İŞİN İÇİNDE ÇOCUGU İLE SINANSIN

42
2
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Rant için insan bu canlılara nasıl kıyar, aç kalacağımı bilsem bunların birine zarar veremem

20
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title