Haberler

Sosyetik kasap Nusret, sağanak yağmura aldırış etmeden denize atladı

Güncelleme:

Başarısı Türkiye sınırını aşan sosyetik kasap Nusret Gökçe, yaptığı paylaşımla yine gündem oldu. Nusret, sağanak yağış sırasında önce spor yaptı sonra denize atladı.

Tuzlama hareketiyle ünü Türkiye sınırını aşan sosyetik kasap Nusret Gökçe, Türkiye'yi etkisi altına alan sağanak yağmura aldırış etmeden önce spor yaptı sonra denize atladı.

ELBİSELERİYLE DENİZE ATLADI

Muğla'nın ünlü turizm beldesi Marmaris'te tatil yapan Nusret, sağanak yağış sırasında yaptığı paylaşımda dikkatleri üzerine çekti. Nusret Gökçe, sağanak yağmura rağmen elbiseleriyle denize girdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI

Sosyetik kasap, o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Nusret Gökçe'nin paylaşımı 2 milyonun üzerinde görüntülenme ve 384 bin beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (38)

NÖBETÇİ YORUMCU:

Nusret ünlü şan şöhret para sahibi olmasın evde kalmış mahalle kızı bile almaz onu. Adamı gece ormanda ayı görse ayı korkar kaçar

6
10
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

TAMAM EĞİTİMSİZ KIRONUN TEKİ AMA SAĞLAM VÜCUT VAR KARİZMA EH İDARE EDER.

yanıt0
yanıt2
Serkan:

Adam gayet iyi ve atletik görünüyor. Biraz kıskanmışsın sanki

yanıt3
yanıt0
Çapkın kız Aslı:

PARA BOL ADAMDA. PARA HER AYIBI ÖRTER.

yanıt2
yanıt2
Çapkın kız Aslı:

PARASI BOL OLSUN İSTERSE YAŞLI BİR ARAP OLSUN BENİM İÇİN FARKETMEZ.

yanıt6
yanıt4
NÖBETÇİ YORUMCU:

ÇAPKIN KIZ ASLI Parası bol olsun yaşlı bir arap olsun o zaman gece de silah zoruyla bir olsun nasıl mutlu olacaksın.

yanıt3
yanıt1
NABZA GÖRE ŞERBET:

ADAM ALDI GÖTÜRDÜ VALLA HELAL OLSUN

10
3
yanıtYanıtla
Karadeniz:

Helal olsun memlekete faydalı insan ülkesini dünya çapında en iyi şekilde temsil ediyor, diğerleri gibi siyaset peşinde koşupda ihale vurgunu yapmıyor veya devlete vergi borcunu sildirmiyor

10
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Maho her yerde mahodur ha dağ yeşili görmüş ha deniz mavisi onlar için fark etmez.

3
7
yanıtYanıtla
mahmut:

daha güzel benzetmeler bulman dileği ile :)

yanıt2
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title