Haberler

Yağmura teslim olan İstanbul için valilikten yeni uyarı: Etkisini artıracak

Güncelleme:

İstanbul'un bazı ilçelerinde gök gürültülü sağanak etkili oluyor. Meteorolojinin sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yaptığı İstanbul'un bazı ilçelerinde yağış etkisini gösteriyor.

Yağış nedeniyle yer yer trafik sıkışıklığı yaşanırken, yapılan uyarılara rağmen yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs durakları ve binaların saçakları altına girerek korunmaya çalıştı. İtfaiye ve diğer ekipler de olası su baskınlarına karşı tedbir aldı.

VALİLİKTEN YENİ UYARI GELDİ

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre; bugün (Perşembe) akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışların etkisini arttırarak gece saatlerine kadar yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor" denildi.

"SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ ARTIRACAK"

Sağanak yağışın etkisini akşam saatlerinde artırcağı belirtilen açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden dün yapılan uyarı doğrultusunda bugün devam eden sağanak yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak gece saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde, kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (40-75 Kg/m2) olması bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

Yağmura teslim olan İstanbul için valilikten yeni uyarı: Etkisini artıracak

SU BASKINI UYARISI

Valilik açıklamasında sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı. Açıklamada, "Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere gün boyu kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

CUMARTESİ GÜNÜ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağmura teslim olan İstanbul için valilikten yeni uyarı: Etkisini artıracak

İSTANBUL'DA DOLU YAĞIŞI TEHLİKESİ SÜRÜYOR MU?

NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, ''İstanbul'da dolu yağışı ihtimali azaldı. Ancak küçük de olsa bir ihtimal var. Bulut içerisindeki enerjiyi o kadar çok İzmir'e harcadı ki İstanbul'a enerjisi kalmadı'' dedi.

Yağmura teslim olan İstanbul için valilikten yeni uyarı: Etkisini artıracak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (4)

Halktan biri:

Bunlar ne zaman dolu yağacak dese yağmıyor.millet uzaya araba gönderdi birde sonsuza dek şarkı çaldırıyo siz hala doluyu tahmın edemiyosunuz kar yağışını tahmin edemiyosunuz.her yazda son 50 yılın en sıcağı diyosunuz

4
9
yanıtYanıtla
ISTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TÜM ISTANBUL ILÇ:

Yağmur sırasında oluşabilecek sel baskınlarına karşı lütfen tedbir alın,teyakkuzda olun,tüm imkanları seferber edin!

4
1
yanıtYanıtla
..........:

Istanbul Büyükşehir Belediyesi ve tüm Istanbul ilçe belediyelerine çağrı!

yanıt3
yanıt1
HAVA DURUMU BELLİ OLMAZ:

Hava durumu çok karmaşıktır evet istanbula yağmur kütleleri gelecekti geldide ama dolu fırtına hortum izmirde oldu çünkü öoğu zaman bu tip durumlar olur örnek yağış kütlesi edirneden giriş yaptı uzmanların çoğu dolu hortum yıldırım fırtına dediler ama silivride kütleler eridi bunlar olabilir istanbulda olmadı ama izmirde çanakkalede balıkesirde oldu enerjisini çoğunlukla izmirde harcadı facebook ta hava durumu sayfaları var oradan takip etmenizi öneririm

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title